Lav din egen webshop
Prøv gratis i 30 dage
Start nu

Gratis HTTPS / SSL & ubegrænsede antal e-mailadresser


Gratis webshop i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!

Dansk webshopløsning


Salget af varer på nettet stiger og stiger måned for måned - vil du være med?

Opret billig webshop

Behovet for en webshop er mere aktuelt end nogensinde, da flere og flere af vores indkøb netop foregår over internettet. Det kan dog være en stor udfordring for mange at lave deres egen webshop, men vi har gjort det billigt, nemt & enkelt at komme igang.

Du kan med vores webshopløsning oprette varer med få klik, og få dem vist på en smart og professionel måde i din webshop. Det er ikke blot nemt for dig, men også for dine kunder, som kan lægge dine varer i kurv, og guides gennem en nem & overskuelig betalingsproces.

Tilmeld dig blot gratis ovenfor, og du er straks igang med at lave din egen webshop.

KOM HURTIGT I GANG - VÆLG EN SKABELON


PRØV GRATIS WEBSHOP

Responsive hjemmeside

Det kan være rigtig godt at læse meget om det at oprette sin egen webshop, men du får uden tvivl det bedste indtryk af en webshopløsning, når du selv afprøver det.

Vores webshop er nem og enkelt at bygge op, og det vil vi rigtig gerne have lov til at vise dig. Du kan derfor gratis og uforpligtende prøve en webshop i 30 dage.

PRISER

Responsive hjemmeside

Vi har et af markedets laveste priser på kun 99 kr. inkl. moms pr. måned! Selvom prisen er lav, går vi på ingen måde på kompromis med driftskvaliteten, som er helt i top.

Om du indsætter et billedegalleri eller et produkt, betyder ikke så meget rent teknisk, så ved at tænke lidt anderledes, kan vi tilbyde dig en nem, enkel og billig webshop løsning.

REFERENCER

Responsive hjemmeside

Der er rigtig mange holdninger til, hvordan en webshop skal designes, og du ved måske endnu ikke, hvordan din egen webshop skal se ud.

Nogle gange kan det være godt lige at se, hvad andre har lavet af gode webshops, så smut forbi vores referenceside og få inspiration til designet af din egen webshop løsning.

KUNDEUDTALELSER

"Anbefalet af venner, fandt vi e-hjemmesider og efter at have prøvet lignende sider i årenes løb, er favoritten klart fundet - overskuelig opsætning, nem start og nem redigering, hvor man roligt kan prøve sig frem, lære og i behageligt tempo udvide sin hjemmeside. Bedst af alt er dog supporten - ingen venten, altid smilende og yderst hjælpsom" Catja
"ENDELIG har jeg fundet den ABSOLUT bedste, nemmeste og flotteste Web løsning, så tak for en løsning, der er LIGE til at gå til, fantastisk!!!!!" Peter

NEMT & ENKELT

Hvad er så det, som gør vores webshop nemmere end andre webshopsystemer? Produkterne i din webshop opretter du på samme måde som alt andet indhold på din hjemmeside ved blot at oprette indholdsbokse over hinanden, lidt som at bygge med legoklodser. Det tager derfor kun få klik at få indsat et nyt produkt på en side, og når du har udfyldt produktets oplysninger, er den straks online.

PRODUKTVISNING

Du kan præsentere dine produkter på en flot og præsentabel måde. Hvert produkt i webshoppen indeholder alle nødvendige oplysninger, og du kan uploade alle de billeder, du ønsker af produktet. Lagerbeholdning og varianter af et produkt er naturligvis også muligt, så det er nemt at styre et produkt i vores webshop.

DANKORT

Rigtig mange kunder forventer at kunne betale med Dankort i en webshop, og derfor noget du som webshopejer meget kraftigt skal overveje. Mange webshopejere vælger derfor at få en indløsningsaftale med Nets, som sammen med tilkøbet af en betalingsgateway, giver dem mulighed for at kunne modtage både Dankort og danske VisaDankort i deres webshop på en måde, som kunderne er vant til.

Denne løsning med Dankort er oftest den mest optimale for din webshop, men også en bremseklods for mange nye, som gerne hurtigt og billigt vil igang med at sælge varer online i en webshop. Hvad der er den bedste løsning for dig og din webshop, er derfor svært at sige. Du kan nemt starte ud med f.eks. PayPal eller Stripe, og så senere koble Dankort på.

PAYPAL & STRIPE

PayPal eller Stripe er en oplagt og billig betalingsløsning, hvis du gerne hurtigt vil igang med at oprette en billig webshop og sælge dine varer online. Modsat dankort kræver det nemlig ikke en indløsningsaftale, men blot en aftale med PayPal eller Stripe, som du kan oprette online.

Når du bruger PayPal eller Stripe på din webshop, giver du dine kunder mulighed for at kunne betale med VisaDankort og alle andre store internationale kreditkort. Det er dog ikke muligt at kunne betale med Dankort uden Visa, men antallet af disse kort udgør i dag kun omkring 5 - 10% af alle betalinger.

Du betaler ikke årsgebyr eller andre faste beløb til PayPal og Stripe, men i stedet en bestemt procent af beløbet. Det er derfor nemt at oprette en billig webshop med PayPal eller Stripe.

RESPONSIVE

Responsive webshop

Din webshop er naturligvis responsive, hvilket betyder, at visningen af webshoppen helt automatisk tilpasser dig alle enheder, og sikrer en optimal visning.

KOM GODT I GANG

Responsive hjemmeside

Det er nemt at lave din egen webshop, men for at være sikker på, du kommer godt i gang med din nye webshop, har vi lavet en masse Spørgsmål & Svar til dig.

SUPPORT

Responsive hjemmeside

Hvis du har spørgsmål til det at lave din egen webshop, kan du enten kontakte os pr. mail eller gennen supportfunktionen. Vi svarer altid inden for 24 timer på hverdage.

HVORDAN LAVER DU DIN EGEN WEBSHOP?

Der findes et hav af muligheder for online at lave sin egen webshop løsning. Nogle vælger selv at kode deres egen webshop helt fra bunden, men det er ofte en stor og uoverskueligt opgave for de fleste, og hvis du er en af dem, kan vi tilbyde dig en nem og billig webshop løsning, hvor vi har klaret alt om HTML-koderne - og med gratis prøve i 30 dage. Vores webshop er en CMS-løsning, hvor du bygger din webshop op via indholdsbokse direkte i vores system. Vi har udviklet et webshop modul, hvor du styrer alt omkring dine varer, opretter forsendel- og betalingsmåder og meget mere. Varerne præsenterer du på din hjemmeside, hvor dine kunder kan købe online. Det er helt op til dig, hvilke betalingsmåder du ønsker at kunne tilbyde dine kunder. Vi kan tilbyde webshop med dankort, kreditkort, PayPal eller Stripe, hvis du ønsker kortbetaling, og ellers f.eks. blot bankoverførsel, hvis du gerne vil have en webshop til en billig pris.

Designet af en webshop er vigtigt, og endnu mere vigtigt, at det kan vises korrekt på alle enheder. Vores løsning er responsive, hvilket i praksis betyder, at din webshop kan vises optimalt på alle enheder. Du kan derfor lave noget flot webshop design i toppen af din hjemmeside, og når brugeren så ser webshoppen på en mobiltelefon, sørger vi for helt automatisk at tilpasse indholdet, så brugeren også på mobile enheder får en god købsoplevelse.

Prisen for en webshop er kun 99 kr. inkl. moms pr. måned og er en af markedets billigste webshop løsninger. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af muligheder, så står du og har brug for en mindre basic webshop, kan vores system være noget for dig. Du har mulighed for gratis at prøve i 30 dage, så du nøjagtig ved, hvad du får, hvis du vælger at købe hjemmesiden med webshop.

FORDELE VED AT LAVE WEBSHOP HOS OS

Du får hele 30 dage til at afprøve vores webshop, så du kan se om vores løsning er noget for dig – helt gratis

Det er helt uforpligtende at oprette en billig webshop – du binder dig ikke til noget. Vil du ikke fortsætte med din gratis webshop, lader du bare være med at betale

Du modtager kun nødvendige servicemails fra os, og altså ingen irriterende reklamemails

Se vores videoguides om at lave en webshop – de giver en god introduktion til webshop løsningen, så du selv kan se hvor nemt det er

Du finder svar på en hel masse spørgsmål i vores Spørgsmål & Svar – måske også svaret på dit spørgsmål?

Din webshop er meget driftsikker fordi vores servere er døgnovervåget hos en af landets bedste webudbydere

Du får en billig webshop, se mere under priser

Du skal ikke overholde nogen opsigelsesfrist – vil du ikke fortsætte, lader du bare være med at betale

Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk