e-hjemmeside.dk

Skab din egen webshop

KUN 39 KR. PR. MDR.

PRØV GRATIS I 30 DAGE

DANSK WEBSHOPSYSTEM

DANSK SUPPORT

Salget af varer på nettet stiger og stiger måned for måned - vil du være med?

Behovet for en webshop er mere aktuelt end nogensinde, da flere og flere af vores indkøb netop foregår over internettet. Det kan dog være en stor udfordring for mange at lave deres egen webshop, men vi har gjort det billigt, nemt & enkelt at komme igang.

Du kan med vores webshopløsning oprette varer med få klik, og få dem vist på en smart og professionel måde i din webshop. Det er ikke blot nemt for dig, men også for dine kunder, som kan lægge dine varer i kurv, og guides gennem en nem & overskuelig betalingsproces.

Tilmeld dig blot gratis ovenfor, og du er straks igang med at lave din egen webshop.

Success med at skabe en hjemmeside
Vær kreativ i at lave din egen webshop

Prøv gratis webshop

Det kan være rigtig godt at læse meget om det at oprette sin egen webshop, men du får uden tvivl det bedste indtryk af en webshopløsning, når du selv afprøver det.

Vores webshop er nem og enkelt at bygge op, og det vil vi rigtig gerne have lov til at vise dig. Du kan derfor gratis og uforpligtende prøve en webshop i 30 dage.

Hvordan laver du din egen webshop?

Der findes et hav af muligheder for online at lave sin egen webshop løsning. Nogle vælger selv at kode deres egen webshop helt fra bunden, men det er ofte en stor og uoverskueligt opgave for de fleste, og hvis du er en af dem, kan vi tilbyde dig en nem og billig webshop løsning, hvor vi har klaret alt om HTML-koderne - og med gratis prøve i 30 dage. Vores webshop er en CMS-løsning, hvor du bygger din webshop op via indholdsbokse direkte i vores system. Vi har udviklet et webshop modul, hvor du styrer alt omkring dine varer, opretter forsendel- og betalingsmåder og meget mere. Varerne præsenterer du på din hjemmeside, hvor dine kunder kan købe online. Det er helt op til dig, hvilke betalingsmåder du ønsker at kunne tilbyde dine kunder. Vi kan tilbyde webshop med dankort, kreditkort, PayPal eller Stripe, hvis du ønsker kortbetaling, og ellers f.eks. blot bankoverførsel, hvis du gerne vil have en webshop til en billig pris.

Designet af en webshop er vigtigt, og endnu mere vigtigt, at det kan vises korrekt på alle enheder. Vores løsning er responsive, hvilket i praksis betyder, at din webshop kan vises optimalt på alle enheder. Du kan derfor lave noget flot webshop design i toppen af din hjemmeside, og når brugeren så ser webshoppen på en mobiltelefon, sørger vi for helt automatisk at tilpasse indholdet, så brugeren også på mobile enheder får en god købsoplevelse.

Hvad er så det, som gør vores webshop nemmere end andre webshopsystemer? Produkterne i din webshop opretter du på samme måde som alt andet indhold på din hjemmeside ved blot at oprette indholdsbokse over hinanden, lidt som at bygge med legoklodser. Det tager derfor kun få klik at få indsat et nyt produkt på en side, og når du har udfyldt produktets oplysninger, er den straks online.

Prisen for en webshop er kun 39 kr. inkl. moms pr. måned og er en af markedets billigste webshop løsninger. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af muligheder, så står du og har brug for en mindre basic webshop, kan vores system være noget for dig. Du har mulighed for gratis at prøve i 30 dage, så du nøjagtig ved, hvad du får, hvis du vælger at købe hjemmesiden med webshop.

Læs mere i vores guide om e-handel.

Hvad koster en webshop?

Vi har et af markedets laveste priser på kun 39 kr. inkl. moms pr. måned! Selvom prisen er lav, går vi på ingen måde på kompromis med driftskvaliteten, som er helt i top.

Om du indsætter et billedegalleri eller et produkt, betyder ikke så meget rent teknisk, så ved at tænke lidt anderledes, kan vi tilbyde dig en nem, enkel og billig webshop løsning.

Produktvisning

Du kan præsentere dine produkter på en flot og præsentabel måde. Hvert produkt i webshoppen indeholder alle nødvendige oplysninger, og du kan uploade alle de billeder, du ønsker af produktet. Lagerbeholdning af et produkt er naturligvis også muligt, så det er nemt at styre et produkt i vores webshop.

Betalingsmuligheder

Rigtig mange kunder forventer at kunne betale med Dankort i en webshop, og derfor noget du som webshopejer meget kraftigt skal overveje. Mange webshopejere vælger derfor at få en indløsningsaftale med Nets, som sammen med tilkøbet af en betalingsgateway, giver dem mulighed for at kunne modtage både Dankort og danske VisaDankort i deres webshop på en måde, som kunderne er vant til.

Denne løsning med Dankort er oftest den mest optimale for din webshop, men også en bremseklods for mange nye, som gerne hurtigt og billigt vil igang med at sælge varer online i en webshop. Hvad der er den bedste løsning for dig og din webshop, er derfor svært at sige. Du kan nemt starte ud med en mindre løsning, hvor du fra start blot modtager betaling med bankoverførsel eller Visakort.

Kom godt i gang

Det er nemt at lave din egen webshop, men for at være sikker på, du kommer godt i gang med din nye webshop, har vi lavet en masse Spørgsmål & Svar til dig.

Hvis du har spørgsmål til det at lave din egen webshop, kan du enten kontakte os pr. mail eller gennen supportfunktionen. Vi svarer altid inden for 24 timer på hverdage.

Kundeudtalelser

“Anbefalet af venner, fandt vi e-hjemmesider og efter at have prøvet lignende sider i årenes løb, er favoritten klart fundet - overskuelig opsætning, nem start og nem redigering, hvor man roligt kan prøve sig frem, lære og i behageligt tempo udvide sin hjemmeside. Bedst af alt er dog supporten - ingen venten, altid smilende og yderst hjælpsom“
- Catja

“ENDELIG har jeg fundet den ABSOLUT bedste, nemmeste og flotteste Web løsning, så tak for en løsning, der er LIGE til at gå til, fantastisk!!!!!“
- Peter

Webshop skabeloner

Hvis du går og drømmer om at starte din egen webshop, kan vi tilbyde dig en billig webshop løsning, hvor det er hurtigt at komme igang og nemt at redigere. Du skal blot starte med at vælge en webshop skabelon ovenfor, og du kan stille og roligt lave din egen hjemmeside med en webshop løsning. Det kan naturligvis være lidt svært at komme igang, hvorfor vi har lavet rigtig mange Spørgsmål & Svar, hvor du kan finde svar på rigtig meget omkring det at lave sin egen shop ud fra en skabelon. Du er på ingen måde bundet af din skabelon, så du har fuld frihed til at slette og tilføje indhold, så du netop får en webshop med det design, du finder bedst.

Fordele ved at lave en webshop hos os

Dansk webshopløsning

Gratis HTTPS / SSL webshopløsning

Ubegrænsede antal e-mailadresser

Du får hele 30 dage til at afprøve vores webshop, så du kan se om vores løsning er noget for dig – helt gratis

Det er helt uforpligtende at oprette en billig webshop – du binder dig ikke til noget. Vil du ikke fortsætte med din gratis webshop, lader du bare være med at betale

Du modtager via din konto kun nødvendige servicemails fra os, og altså ingen irriterende reklamemails

Se vores videoguides om at lave en webshop – de giver en god introduktion til webshop løsningen, så du selv kan se hvor nemt det er

Du finder svar på en hel masse spørgsmål i vores Spørgsmål & Svar – måske også svaret på dit spørgsmål?

Din webshop er meget driftsikker fordi vores servere er døgnovervåget hos en af landets bedste webudbydere

Du får en billig webshop med eget domæne & SEO muligheder, se mere under priser

Du får ubegrænsede antal sider i din menu, og hver side har ubegrænset indhold.s

Du skal ikke overholde nogen opsigelsesfrist – vil du ikke fortsætte, lader du bare være med at betale

Priser | Referencer | Om os | Kontaktinformation

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk