Kun 39 kr. pr. mdr.

Mindre webshop løsning til en billig pris! Webshoppen er nemlig inkluderet i den månedlige lave pris, som i forvejen er en af markedets billigste priser.

Guides

I vores guides kan du finde hjælp til alt fra oprettelse af webshoppen & indhold til opsætning af din mail.

Prøv gratis webshop

Start din webshop med det samme og afprøv gratis i 30 dage! Vælg blot et basisdesign, og du kan straks oprette en gratis prøvehjemmeside med webshop.

Lav din egen webshop

Salget af varer på nettet stiger og stiger måned for måned - vil du være med?

Success med at skabe en hjemmeside

Behovet for en webshop er mere aktuelt end nogensinde, da flere og flere af vores indkøb netop foregår over internettet. Det kan dog være en stor udfordring for mange at lave deres egen webshop, men vi har gjort det billigt, nemt & enkelt at komme igang.

Du kan med vores webshopløsning oprette varer med få klik, og få dem vist på en smart og professionel måde i din webshop. Det er ikke blot nemt for dig, men også for dine kunder, som kan lægge dine varer i kurv, og guides gennem en nem & overskuelig betalingsproces.

Tilmeld dig blot gratis ovenfor, og du er straks igang med at lave din egen webshop.

Målgruppe

Der findes rigtig mange udbydere af hjemmesider med en webshop løsning, og hver løsning har sine fordele og ulemper. Det gælder derfor om at være klar over, hvad dit behov er lige nu, men også gøre dig nogle tanker omkring de behov, som du måske får brug for i fremtiden. Vi har i mange år tilbudt en billig webshopløsning, som har kunnet dække behovet for mange mindre shopejere, men vi har ofte også oplevet, at mange har valgt os på grund af den lave pris, og derfor har lukket lidt øjnene for, at de faktisk allerede fra start godt vidste, at de med tiden ville få et behov, som gik udover vores webshop. Når behovet så senere opstod, stod de i den situation, at de enten skulle nøjes, eller til at lave et større arbejde i at skifte til en større udbyder.

Så husk at være omhyggelig fra start i forhold til vurderingen af dine behov til din webshop. Vi har et fedt & enkelt system til de helt små shopejere, men samtidig også en masse begrænsninger, hvis man har mange varer, eller har brug for alle mulige integrationer med fragtudbydere, regnskabsprogrammer, tracking osv. Disse begrænsninger vil vi gerne åbent skrive om, så du ikke kommer til at købe en for billig webshopløsning, som du meget hurtigt vil finde for lille. Vi elsker nemlig glade kunder, og det er de kunder, som netop har en løsning, som passer til deres behov.

Vores tidligere system til webshops er blevet udviklet kraftigt over mange år, men alligevel var det som om, at mange kunders behov alligevel ikke blev dækket ind. Da vi i 2020 udviklede vores nye og mere simple system, tog vi derfor en beslutning om at fokusere på de helt små webshopshopejere, og så målrettet give dem en super løsning, hvor alt omkring webshop er gratis og dermed ikke koster ekstra, men er inkluderet i den i forvejen lave pris på kun 39 kr. inkl. moms pr. måned. Så har du et mindre behov for salg af varer, tjenesteydelser, arrangementer osv., kan det være oplagt at kigge nærmere på vores webshop system.

Udviklingen inden for webshops har været et konstant fokus på automatisering på alle fronter, og så meget som muligt skal kunne klares hurtigt og uden indblanding af en medarbejder. Et helt nødvendigt fokus for at kunne holde tempoet i forhold til de mange konkurrenter, men vi har valgt at have et helt andet fokus. Vores fokus er i stedet på de helt små webshops, hvor personlig kontakt er vigtigt og ikke nogen begrænsning, og hvor tiden ikke spiller en helt så stor rolle. Hvis alt ikke skal automatiseres, og man dermed aftaler mere direkte med kunden, kræver det ikke en stor webshop, men i stedet noget mere nemt og simpelt - og når vi ikke skal kode alt det avancerede, kan vi faktisk tilbyde dig en hjemmeside med webshop, hvor webshopdelen ikke koster ekstra.

Målgruppen for vores mindre webshopløsning vil derfor typisk kunne være:

  • Shopejere med et begrænset antal varer, og som ikke har brug mange integrationer for at gøre det mere eller mindre fuldautomatisk
  • Kunstnere, som f.eks. gerne vil sælge deres malerier via deres hjemmeside
  • Arrangører af mindre arrangementer, hvor det er nemt at få alle oplysninger via hjemmesiden
  • Behandlere, som også ønsker at sælge nogle enkelte produkter, som kan være relevante i forhold til deres behandlinger

Prøv gratis webshop

Det kan være rigtig godt at læse meget om det at oprette sin egen webshop, men du får uden tvivl det bedste indtryk af en webshopløsning, når du selv afprøver det.

Vores webshop er nem og enkelt at bygge op, og det vil vi rigtig gerne have lov til at vise dig. Du kan derfor gratis og uforpligtende prøve en webshop i 30 dage.

Hvad koster en webshop?

Prisen for at lave en webshop hos os er ikke særskilt, da webshoppen blot er en del af den lave pris på 39 kr. inkl. moms pr. måned for selve hjemmesiden. Så køber du en billig hjemmeside hos os, får du reelt en gratis webshop med i prisen. Se guiden "Hvad koster en hjemmeside?" for en uddybning af prisen. Dine varer opretter du nemt og hurtigt i administrationen af webshoppen, og som indhold skal du blot indsætte 1 indholdsboks, som helt automatisk opdateres med dine varegrupper og varer.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at den lave pris for webshoppen hos os hænger sammen med, at vores løsning er en enkel og mindre webshopløsning. Normalt når man snakker priser for en webshop, er selve “normalprisen” for en webshop meget højere, hvilket hænger sammen med, at der er mange flere muligheder. Udover de mange flere funktioner, som følger med, hvis man betaler for en dyrere webshopløsning, kommer der normalt også ekstra priser for en betalingsgateway til håndtering af kortbetalinger og andre integrationer. Så når du sammenligner prisen for en webshop hos os og andre udbydere, er det derfor vigtigt at se på de funktioner, som følger med. Kan du nøjes med en simpel webshopløsning, er vores priser for en webshop meget lave, men har du større behov, er det nødvendigt at betale for hos en anden udbyder, som kan tilbyde mange flere funktioner.

Vores råd er derfor altid at starte med at vurdere dit behov til en webshopløsning, og så først derefter begynde at sammenligne priserne for en webshop hos de udbydere, som kan tilbyde de funktioner, som du har brug for.

Hvordan laver du din egen webshop?

Der findes et hav af muligheder for online at lave sin egen webshop løsning. Nogle vælger selv at kode deres egen webshop helt fra bunden, men det er ofte en stor og uoverskueligt opgave for de fleste, og hvis du er en af dem, kan vi tilbyde dig en nem og billig webshop løsning, hvor vi har klaret alt om HTML-koderne - og med gratis prøve i 30 dage. Vores webshop er en CMS-løsning, hvor du bygger din webshop op direkte i vores system. Vi har udviklet et webshop modul, hvor du styrer alt omkring dine varer, opretter forsendel- og betalingsmåder og meget mere. Varerne præsenterer du på din hjemmeside, hvor dine kunder kan købe online. Det er helt op til dig, hvilke betalingsmåder du ønsker at kunne tilbyde dine kunder. Vi kan tilbyde webshop med dankort, kreditkort & MobilePay gennem PensoPay, hvis du ønsker kortbetaling, og ellers f.eks. blot bankoverførsel, hvis du gerne vil have en webshop til en billig pris.

Designet af en webshop er vigtigt, og endnu mere vigtigt, at det kan vises korrekt på alle enheder. Vores løsning er responsive, hvilket i praksis betyder, at din webshop kan vises optimalt på alle enheder. Du kan derfor lave noget flot webshop design i toppen af din hjemmeside, og når brugeren så ser webshoppen på en mobiltelefon, sørger vi for helt automatisk at tilpasse indholdet, så brugeren også på mobile enheder får en god købsoplevelse.

Prisen for en webshop er kun 39 kr. inkl. moms pr. måned og er en af markedets billigste webshop løsninger. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af muligheder, så står du og har brug for en mindre basic webshop, kan vores system være noget for dig. Du har mulighed for gratis at prøve i 30 dage, så du nøjagtig ved, hvad du får, hvis du vælger at købe hjemmesiden med webshop.

Læs mere i vores guide.

Fordele ved at lave en webshop hos os

Dansk webshopløsning

Gratis HTTPS / SSL webshopløsning

Ubegrænsede antal e-mailadresser

Du får hele 30 dage til at afprøve vores webshop, så du kan se om vores løsning er noget for dig – helt gratis

Det er helt uforpligtende at oprette en billig webshop – du binder dig ikke til noget. Vil du ikke fortsætte med din gratis webshop, lader du bare være med at betale

Du modtager via din konto kun nødvendige servicemails fra os, og altså ingen irriterende reklamemails

Se vores videoguides om at lave en webshop – de giver en god introduktion til webshop løsningen, så du selv kan se hvor nemt det er

Din webshop er meget driftsikker fordi vores servere er døgnovervåget hos en af landets bedste webudbydere

Du får en billig webshop med eget domæne & SEO muligheder, se mere under priser

Du får ubegrænsede antal sider i din menu, og hver side har ubegrænset indhold.

Du skal ikke overholde nogen opsigelsesfrist – vil du ikke fortsætte, lader du bare være med at betale

e-hjemmeside.dk

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk