Hjemmeside design

Vi har i rigtig mange år tilbudt et hjemmesidesystem, hvor vi har haft fokus på optimering af hjemmesidens design, så det ser flot og professionelt ud på alle enheder, men nu tager vi et stort skridt videre ved at tilbyde Webdesign 3.0.

Hvad konkret der ligger i Webdesign 3.0 i forhold til hjemmesidens design, vil vi snart kunne fortælle dig meget mere om, men indtil da har vi her på siden beskrevet det kort, og vises med konkrete eksempler.

Kort intro til Webdesign 3.0

Både vores system og lignende CMS systemer har været opbygget i mere eller mindre låste bokse, hvor de blev vist ved siden af hinanden på PC, og under hinanden på mobile enheder. Dette er princippet i Webdesign 2.0, og har været populært i rigtig mange år.

Alting udvikler sig, og det gør design af hjemmesider heldigvis også, og det bliver nu rigtig sjovt og spændende at designe hjemmesider med baggrund i Webdesign 3.0. Princippet er nemlig her, at intet indhold er låst, og alt indhold kan placeres lige hvor man ønsker det.

Den store afgørende forskel er, at indhold kan overlappe hinanden, hvilket giver en helt anden visuel oplevelse. Helt konkret kan du se indholdet på denne side, hvor vi har leget lidt med mulighederne.

Mobilt design

Det er formentligt tæt på 70% af dine besøgende, som vil se din hjemmeside på en mobiltelefon, så derfor er det også utrolig vigtigt, at visningen er flot og professionel på mobile enheder. Den helt store forskel med Webdesign 3.0 er, at vi nu også kan lave den mobile visning med overlappende indhold, så visningen bliver meget mere spændende.

Prøv derfor at besøge denne side fra en mobiltelefon, hvilket vil give dig et indtryk af, hvordan visningen på mobile enheder også kan blive en spændende oplevelse.

Guides

I vores guides kan du finde hjælp til alt fra oprettelse af indhold til opsætning af din mail.

Videoguides

Vores videoguides er meget populære, da det nogle gange er nyttigt at se i stedet for at læse.

Support

Når du er logget ind, kan du oprette et supportspørgsmål, eller kontakte os pr. mail.

e-hjemmeside.dk

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk