Hjemmesideguide

Vælg guide

Intro
Bliv klogere på, hvad der ligger bag vores system.
Prøv gratis
Opret hjemmeside og prøv gratis i 30 dage.
Design af hjemmeside
Få indblik i et hav af designmuligheder.
Menu
Læs om redigering og design af menuen.
Indhold
Bliv inspireret af de mange indholdsmuligheder.
Webshopguide
Se, hvordan du opretter varer osv.
Domæne
Alt omkring valg af domæne med mere.
E-mail
Guide til valg, oprettelse & opsætning.
Konto
Praktisk info om din konto, f.eks. køb.
SEO
Hvad du kan gøre for bedre placeringer.
Videoguides
Find hjælp i vores lærerige videoguides.

Hvad kan du bruge hjemmesideguiden til?

Vi har lavet et hjemmesidesystem, som er forholdsvis enkelt at oprette en hjemmeside i, men vi er også godt klar over, at al begyndelse kan være svær. Det er vores erfaring, at når man først har “luret tankegangen” i vores system, så bliver det meget nemmere at navigere rundt i de mange muligheder for design & indhold, men uanset hvad vil der altid være behov for hjælp til oprettelse og den senere redigering af hjemmesiden.

Ønsket med denne store guide er at klæde dig rigtig på til selv at kunne oprette og vedligeholde din hjemmeside. Vi har derfor udviklet mange guides, som dækker alt fra oprettelse, design, indhold til specielle integrationer med andre udbydere. Du finder praktiske punkt-for-punkt-guides, hvor du simpelthen guides hele vejen igennem en konkret udfordring, til mere generelle guides med praktiske gode råd. Nogle steder har vi endvidere lavet videoguides, så du både kan søge hjælp i en guide, eller blot se det i en video.

Det er oftest nemmest at lære ud fra et konkret eksempel, hvorfor vi til denne guide har lavet en testhjemmeside for en sportsmassør, læs mere i vores intro.

Der kan naturligvis opstå nogle konkrete spørgsmål, som du ikke kan finde svar på i vores guides. Her skal du blot kontakte os gennem supporten, når du er logget ind, eller ved at skrive til os på info@e-hjemmeside.dk. Hvis du allerede har oprettet en hjemmeside, vil vi helst, at du bruger supportfunktionen, da vi så på forhånd er sikre på at kunne finde dig i vores system. Når du kontakter os, er det meget vigtigt, at du konkret skriver, hvad dit spørgsmål drejer sig om, og meget gerne henvise til konkrete sider eller indholdsbokse. Dette gør, at vi bedre kan give dig et konkret svar tilbage.

Vores guides vil løbende blive forbedret, så de altid bedst muligt kan afdække de muligheder, som du kan finde i vores system. Hvis du støder på en guide, som ikke har forklaret det tydeligt nok, vil vi blive rigtig glade for en tilbagemelding, så vi kan forbedre den for både dig og for fremtidige læsere af guiden.

e-hjemmeside.dk

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk