Videoguides

Billeder

Design for hele hjemmesiden

E-mail

Indholdsbokse

Konto

Menu

Webshop

Videoguideinfo

Vi har skabt et enkelt hjemmesidesystem med mange muligheder, og hvordan du bedst udnytter disse mange muligheder, kan du blandt andet se meget mere om i vores mange videoguides. Vi har gennem årene haft stor success med at lave videoguides som supplement til de oftest længere hjælpetekster, da det for mange er nemmest at se, hvordan man konkret gør. De fleste videoguides ser du sammen med hjælpeteksten til den konkrete udfordring, så du både kan se videoen og samtidig have teksten ved hånden. Vores videoguides er oftest korte videoer, hvor du konkret får vist, hvad du skal gøre.

Da vores hjemmesidesystem er en gør-det-selv-løsning, er det derfor også meget vigtigt, at du altid kan finde meget hjælp i vores guides. Hvis du derfor oplever, at vores guides ikke konkret viser, hvad man skal gøre, eller du mangler en videoguide til en tekst, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv kort, hvor der kunne være brug for en videoguide, eller hvor en videoguide ikke tydeligt viser, hvad man skal gøre.

Vores mange videoguides dækker et stort behov for hjælp, men der vil også være spørgsmål, som du måske ikke lige kan finde svar på, og her er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os gennem supporten. Det kan så være, at din udfordring også opleves af andre, og vi får dermed mulighed for at spotte en udfordring og lave en ny videoguide omkring dette.

e-hjemmeside.dk

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk