Hvad koster en hjemmeside?

Tilbage til konto

Mange af vores nye kunder spørger helt berettiget sig selv, eller ofte også os, hvad det helt konkret koster at have en hjemmeside, hvilket vi vil give et overblik over i denne guide. Hvad det koster samlet for at have en hjemmeside, afhænger af dine konkrete behov til en hjemmeside. Vi vil derfor komme ind på, hvad du konkret kommer til at skulle betale til os, og hvad der ellers kan komme af ekstra udgifter.

Hos os kommer du til at betale et engangsbeløb på 99 kr. i oprettelse + en lav månedlig pris på kun 39 kr. inkl. moms. Det første år vil det derfor koste 567 kr. for hjemmesiden, mens det kun vil koste 468 kr. ved en senere forlængelse af hjemmesiden. Det koster ikke ekstra for vores webshop løsning eller ubegrænsede antal e-mailadresser.

I vurderingen af hvad en hjemmeside koster er det også relevant at se på prisen for domænet, og om du har andre behov, f.eks. online betalingsløsning i webshoppen, bookingkalender eller nyhedsbrev. Her vil prisen for disse ekstra funktioner ikke skulle betales til os, men direkte til den enkelte udbyder af funktionen.

Du har naturligvis brug for et domæne, hvor vi enten køber et nyt .dk-domæne til dig, eller flytter dit nuværende .dk-domæne over til os, hvilket er inkluderet i oprettelsen. Fremadrettet vil det koste dig 50 kr. pr. år for rettigheden til selve .dk-domænet, og dette beløb betaler du direkte til DK Hostmaster. Hvis du i stedet ønsker en anden domænetype, f.eks. et .com-domæne, vil du selv skulle købe og administrere domænet, hvilket derfor vil koste dig ekstra til udbyderen af domænet.

Det koster som skrevet ikke ekstra for vores webshop, hvis du blot holder dig til betalingsformerne kontant, bankoverførsel eller simpel MobilePay, men hvis du gerne vil have en online betalingsløsning, vil det koste ekstra. Da vores webshopsystem er en mindre løsning, kan du ikke integrere med alle betalingsudbydere, men kun med PensoPay. De kan til gengæld tilbyde alle betalingsformer, fornuftige priser og rigtig god dansk support. Så hvad en hjemmeside koster med online betalingsløsning er meget forskellig fra blot en simpel billig hjemmeside uden betalingsløsning. Det er oftest heller ikke nok med en aftale med PensoPay, da en betalingsgateway med dankort hos dem forudsætter en aftale med Nets.

Det vil også koste ekstra for den samlede hjemmeside pris hvis du f.eks. som behandler helt naturligt ønsker online booking eller et nyhedsbrev. Vi har udviklet et enkelt hjemmesidesystem, hvor man kun betaler for de nødvendige funktioner, og så ellers kan integrere ekstra funktioner med andre udbydere. Det kan f.eks. være en bookingkalender fra Planway, hvor man via en stump HTML-kode indsætter selve bookingdelen direkte på hjemmesiden hos os, eller alternativt laver et link til ens side hos Planway. Det samme gør sig gældende for et nyhedsbrev, hvor MailChimp kunne være en oplagt løsning. Her får man også en HTML-kode fra dem, som man så indsætter på hjemmesiden hos os. Det vil koste et beløb til de enkelte udbydere, som selvfølgelig skal tages med i beregningen af, hvad en hjemmeside koster samlet.

Hvis du er fristet af at afprøve vores hjemmesidesystem, har du mulighed for dette i 30 dage. Prøveperioden er gratis, ingen indtastning af kreditkortoplysninger og helt uden forpligtelse.

e-hjemmeside.dk

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk