Hjemmeside pris

Tilbage til konto

Det kan nogle gange være svært at overskue den samlede pris for en hjemmeside, da man ofte betaler til flere forskellige leverandører, alt efter ens behov. Vi vil derfor i denne guide forklare lidt nærmere om, hvad hjemmesidens pris nøjagtigt er i vores system, og hvad du ellers skal være opmærksom på i forhold til den samlede hjemmeside pris.

Hvis du vælger at købe vores billige hjemmeside løsning, er der faktisk kun den månedlige pris på 39 kr. inkl. moms og så et engangsgebyr på 99 kr., når du første gang køber hjemmesiden. Dermed er hjemmeside prisen det første år 567 kr. inkl. moms, og kun 468 kr. inkl. for senere forlængelser. I prisen er endvidere inkluderet ubegrænsede antal e-mailadresser med ubegrænset plads, så hvis du har brug for e-mailadresser, påvirker det ikke din pris. Det samme gør sig gældende for den inkluderede webshop løsning, som man normalt betaler ekstra for. Du skal dog være opmærksom på, at vores webshop er en enkel løsning, som primært henvender sig til brugere, som sælger få ting på nettet, og har den personlige kommunikation med kunden efter købet. Du har mulighed for at kunne uploade op til 500 billeder, hvilket kan dække behovet for stort set alle. Hvis du skulle få brug for flere billeder, kan 500 ekstra billede tilkøbes for 10 kr. inkl. moms pr. måned, hvilket så skal lægges oven i de 468 kr. for at beregne den samlede hjemmeside pris.

Månedsprisen til os er for selve hjemmesideløsningen i vores system, men du har også brug for dit eget domæne. I engangsgebyret ved oprettelse er inkluderet enten flytning af dit nuværende .dk-domæne, eller køb af .dk-domæne. Så hvis du ikke har noget .dk-domæne, køber vi det for dig og betaler 1. års afgift til DK Hostmaster. Da du selv ejer domænet gennem DK Hostmaster, betaler du derfor også selv årsgebyret på 50 kr. direkte til dem. Du skal derfor i den samlede hjemmeside pris inkludere de 50 kr. for domænet.

Så alt i alt kan du med en hjemmeside i vores system, og et .dk-domæne hos DK Hostmaster generelt have en hjemmesideløsning til en billig pris. Det kan selvfølgelig være, at du har behov for flere funktioner, f.eks. nyhedsbrev eller bookingkalender, hvilket du kan købe hos andre udbydere og så integrere det på din hjemmeside hos os. Her betaler du et beløb direkte til den anden udbyder, så hvis du vil beregne den samlede hjemmeside pris skal du huske også at tage disse beløb med i betragtning.

Om du kan bruge vores hjemmesidesystem eller ej, kan naturligvis være svært at vurdere uden at have prøvet systemet, så du kan oprette en 30 gratis prøvehjemmeside, og få et fuldt indblik i vores system. Hvis du får opbygget en hjemmeside, og senere ønsker at købe hjemmesiden, kan du betale med enten dankort eller bankoverførsel. Den samlede hjemmeside pris hos os er meget lav, hvilket hænger sammen med, at vores system er enkelt & optimeret til mobile enheder. Så husk på forhånd at teste vores system rigtig godt, så du er sikker på, at vores hjemmeside løsning kan opfylde dit behov til en hjemmeside.

e-hjemmeside.dk

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk