Billig hjemmeside

Tilbage til konto

Der findes et utal af hjemmesideudbydere, og prisen for en hjemmeside er meget forskellig. Vi kan tilbyde en meget billig hjemmeside løsning, hvor prisen for både hjemmeside og mailløsning er på

kun 39 kr. inkl. moms pr. måned

Dette er i kontrast til mange andre udbydere, hvor du nemt betaler flere hundrede kroner ekskl. moms pr. måned. Prisforskellen er nogle gange helt fair, da større systemer ofte har større og flere funktioner, men ikke altid. Det er derfor utrolig vigtigt, at du på forhånd gør op med dig selv, hvilke konkrete behov du har for en hjemmeside og hvad du ønsker af din kommende hjemmesideudbyder. Den viden kan sikre dig, at det ikke altid vil være den bedste løsning at vælge en billig hjemmeside løsning, men omvendt vil du også kunne komme til at betale alt for meget, hvis du køber en hjemmeside med alt for mange funktioner, som du måske aldrig får brug for.

I denne guide vil vi derfor fortælle dig, hvad du konkret får, hvis du køber en billig hjemmeside hos os, men også hvilke udfordringer du kan få, hvis du bliver fristet af den billige pris, men reelt har et større hjemmesidebehov.

Vi har tilbudt en CMS løsning siden 2007, hvor vores system løbende blot er blevet større og større, men i 2019 tog vi en længe ønsket beslutning om i stedet at udvikle et hjemmesidesystem, hvor der skulle være fuld fokus på enkelhed, som vi ser et stort behov for. Dette skal også ses i relation til, at de fleste brugere i dag ser en hjemmeside fra en mobil enhed, hvor især enkelhed er vigtigt. Denne enkelhed gør også, at vi kunne sætte prisen ned, så vi nu kan tilbyde en billig hjemmeside til et af markedets billigste priser. I 2020 gik den nye hjemmesideløsning i luften, og derfor denne løsning, som vi nu kan tilbyde dig billigt.

Grundstammen i systemet er fokus på mobile enheder, hvor der kræves et enkelt design, og i forhold til indholdet på hjemmesiden bygges alt stort set op af tekst og billeder. Det er blot placeringen, som ændrer sig, men basis er tekst, billede, knap og kontaktformular. Dette er også gældende for webshoppen, hvorfor denne funktion ikke koster ekstra, men blot er med i den billige månedlige pris. Udover webshoppen finder du derfor ikke mange ekstra funktioner som f.eks. nyhedsbrev eller bookingkalender, men det er nemt at integrere vores hjemmesideløsning med andre udbydere af netop disse konkrete funktioner. I forhold til prisen for en hjemmeside betyder det konkret, at hvis du slet ikke har brug for alle disse ekstra funktioner, skal du heller ikke betale for dem.

Der er naturligvis mange af vores kunder, som har brug for ekstra funktioner, f.eks. nyhedsbrev eller bookingkalender, og det er intet problem, da man så blot køber disse funktioner hos andre udbydere, og laver integration med hjemmesiden hos os. Vi har gjort det let ved at have lavet indhold til konkrete udbydere og hjælp i form af videoguides, men reelt kan næsten alle udbydere integreres med vores system, da det blot sker ved, at man får en HTML-kode fra udbydere, som så skal indsættes på din hjemmeside hos os. Det betyder naturligvis, at du får nogle ekstra omkostninger til disse funktioner, men igen betaler du kun for det behov, som du reelt har. I den sidste ende skulle det gerne give dig den samlede bedste og billigste hjemmeside løsning.

Det kan naturligvis på forhånd være svært at vurdere, om du kan nøjes med vores billige løsning, hvorfor du altid kan prøve vores hjemmesideløsning gratis i 30 dage. Dette vil give dig et indblik i, om vores system kan indfri de behov, som du har til din kommende hjemmeside. Husk at foretage en reel vurdering, som også rækker lidt ud i fremtiden, da det vil give problemer, hvis du fra start køber en alt for lille løsning. Et senere skifte til en ny udbyder med flere funktioner kan give mange ekstra timer med flytning af design og indhold, men også udfordringer i forhold til skift af mailløsning og ens SEO strategi.

e-hjemmeside.dk

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk