e-hjemmeside.dk

Webshop løsning

Tilbage til webshop

Hvis du overvejer online at begynde at sælge et begrænset antal varer, f.eks. dine malerier eller frø fra haven, kan det være en mulighed at overveje vores wepshop løsning, som er en integreret del af vores billig hjemmeside løsning til

kun 39 kr. inkl. moms pr. måned

Du betaler derfor ikke ekstra for webshop løsningen, men det er vigtigt at læse videre og forstå, hvorfor vi kan gøre det så billigt, og hvilke begrænsninger vores webshop løsning har i forhold til andre og oftest dyrere webshop løsninger.

Kort fortalt er en vare reelt ikke andet end f.eks. en overskrift, et billede, supplerende tekst og en knap til bestilling. Dette er grundelementerne i vores enkle hjemmesidesystem, og derfor også enkelt at udvide konceptet til også at kunne sælge sine varer ud fra et enkelt setup. Det sidste grundelement i vores hjemmesideløsning er en kontaktformular, som kan sættes op, så man netop får de oplysninger fra kunden, som man ønsker. Så webshopkurven er reelt blot en kontaktformular, hvor du selv vælger de oplysninger, som du ønsker fra kunden, og så selvfølgelig de varer, som de har lagt i kurven. Dette i kombination giver en enkel og billig webshop løsning, men naturligvis begrænset, da det er et enkelt setup.

Så grundideen med vores webshop løsning er altså nemt og enkelt for kunden at kunne lægge varer i kurven, og så ellers udfylde de andre oplysninger, som du ønsker. Dette er naturligt alle deres kontaktoplysninger, men også oplysninger omkring valg af forsendelse / afhentning og betaling. Når du har modtaget deres ordre, vil du som udgangspunkt skulle kontakte kunden og aftale nærmere. Netop den personlige kontakt gør, at mange af de fordyrende led omkring forsendelse og betaling kan skæres væk, og dermed holde prisen markant nede. Det har naturligvis også sine begrænsninger, at kunden ikke blot kan afslutte ordren helt, og du formentligt bagefter skal tage fat i kunden, men det hænger sammen med, at vores webshop løsning netop er henvendt til mange mindre webshopejere, hvor deres varer ikke altid er beregnet på en automatisk afslutning, og de prioriterer at holde omkostningerne nede.

Det er dog muligt også at lave vores webshop løsninger til en mere automatisk løsning, hvor du efterfølgende ikke behøver at kontakte kunden. Vi har en rigtig god integration med PensoPay, som kan tilbyde alle betalingsformer, og priserne starter faktisk ved 0 kr. for en basisløsning, hvor du så betaler et højere beløb pr. transaktion. Dette kan f.eks. være en mulighed, hvis du blot sælger 1 enkel bog, som altid sendes til en fast pris med en fast udbyder.

Da vores webshop løsning er en enkel løsning, har vi en begrænsning på 200 varer, og vi anbefaler faktisk ikke flere end 50 varer. Dette hænger sammen med, at det er vores erfaring, at jo flere varer, man har, jo større system er også nødvendigt til at administrere alle varer, og samtidig administrere større ordrer.

Hvis du måske tror, at webshop løsningen måske kunne være en ide for dig, har du mulighed for gratis at afprøve hele systemet i 30 dage. I har et hav af videoguides, så kig disse guides for at få hjælp til, hvordan du kan opbygge din mindre webshop løsning.

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk