Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan opretter jeg rabatkoder?

Du har mulighed for at oprette rabatkoder, så du på flere måder kan give dine kunder rabat.

Du indstiller dette under:

1. Klik på "Rabatkoder" under "WEBSHOP" i menuen
2. Udfyld oplysninger under "Rabatkoder"
3. Klik "Opret rabatkode"

Selve rabatkoden er den kode, som en kunde skal indtaste under "Kundeoplysninger" i webshopkurven. Rabatkodens værdi kan du angive til enten at være et bestemt beløb, eller en procent af varernes samlede pris (ekskl. fragt- og betalingsgebyr). Du skal endvidere angive en udløbsdato og antal gange, rabatkoden kan benyttes.

Når du opretter den første rabatkode, tilføjer vi automatisk muligheden for indtastning af rabatkode under "Kundeoplysninger" i webshopkurven. Hvis du senere sletter alle dine rabatkoder, fjerner vi automatisk muligheden for indtastning af rabatkode.

Hvis du ønsker at redigere eller slette en rabatkode, skal du blot klikke på enten "slette-ikonet" eller "rette-ikonet" til venstre for den pågældende rabatkode nederst på siden.

Shop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk