Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden?

Du har reelt 2 muligheder for at vise dine varer på hjemmesiden.

I varegrupper

Denne mulighed er den klart nemmeste og mest enkle, og giver samtidig kunderne en overskuelig visning af dine varer. Du skal stort set kun oprette nogle varegrupper og sørge for, at der på en side, f.eks. "Webshop" i menuen, er indsæt indholdsboksen "Varegrupper". Når dette er på plads, vil hjemmesiden helt automatisk blive opdateret, når du efterfølgende opretter nye varer eller redigerer eksisterende varer.

Præsentationen af varerne sker centralt via en lodret menu, som viser alle varegrupper. Menuen er automatisk foldet ud på en PC, mens den er foldet sammen på mobile enheder. Til højre for menuen vises alle de varer, som er tilføjet den pågældende varegruppe.

Hvis du gerne vil have fuld frihed til præsentation af dine varer, f.eks. hvis du ønsker meget andet indhold imellem dine varer, kan du komme til at være låst i denne mulighed. Du har mulighed for at tilføje tekst både over og under visningen af varerne i den pågældende varegruppe, men ellers er der ikke mulighed for at tilføje indhold.

Som selvstændigt indhold

Denne mulighed giver dig en meget større frihed til at vise dine varer, netop som du ønsker det. Du bruger ikke varegrupperne til at vise dine varer, men i stedet hjemmesidens menu, dvs. du opretter sider (hoved- som undersider) til dine varegrupper.

Inde på den konkrete side, indsætter du indholdsboksen "Varer", hvor du så manuelt tilføjer de varer, som du ønsker vist. De ekstra muligheder ligger i, at når det styres af sider i menuen, kan du på hver side oprette lige så mange indholdsbokse, som du ønsker, og dermed fuld frihed til at vise lige det ekstra indhold, som du ønsker.

Denne mulighed er derfor mere krævende og ikke helt så simpel og nem som ovenstående mulighed med visning af varer via ens varegrupper.

Generelt for begge muligheder

Tilføj varer til indholdsboksen

1. Hvis du har en ny vare, kan du oprette den direkte i indholdsboksen ved at klikke på "Opret vare" og vælge placering. Den nye vare indsættes automatisk i indholdsboksen, og du kommer direkte videre til redigering af varen.

2. Har du allerede oprettet varen, kan du indsætte den ved at klikke på "Gammel vare" og vælge placering. Du kommer herefter videre til en oversigt over dine oprettede varer. Klik på "+ Vælg vare" ud til højre for den vare, som du ønsker indsat i indholdsboksen.

Fjerne vare på hjemmesiden

Du kan fjerne en vare ved at klikke på redigeringstandhjulet oppe i højre hjørne af varen, vælge "Fjern vare" og bekræft ved klik på "OK". Varen fjernes nu helt fra hjemmesiden og indholdsboksen, men bliver ikke slettet. Den kan derfor altid indsættes igen ved at klikke på "Gammel vare".

Antal spalter

Når indholdsboksen oprettes, står den som standard til at vise 1 spalte og dermed vise alle varer under hinanden. Du kan i stedet vælge at få vist op til 6 varer ved siden af hinanden. Dette gør du ved at klikke på "Antal bredde" og der vælge antallet af varer.

Ændre rækkefølge

Når du tilføjer en ny eller gammel vare til indholdsboksen, placeres den enten øverst eller nederst (alt efter dit valg). Hvis du ønsker en anden placering af varen, kan du blot klikke på redigeringstandhjulet oppe i højre hjørne af varen og vælge "Flyt vare op". Varen rykker nu en plads op i rækkefølgen.

Rediger en vare

Du kan redigere en vare ved at klikke på redigeringstandhjulet oppe i højre hjørne af varen og vælge "Ret vare". Alternativt kan en vare altid rettes under "Webshop" og "Ret vare".

Slet en vare

Du kan slette på følgende måde:

1. Klik på "Ret vare" under "WEBSHOP" i menuen
2. Find din vare og klik på redigeringstandhjulet til højre for varen
3. Klik på "Slet vare"
4. Bekræft ved klik på "Slet vare"

Lav din egen webshop

Hvis du ikke allerede har lavet en gratis hjemmeside med webshop, kan du gøre det på få minutter, og du får på denne måde mulighed for selv at prøve at indsætte varer på i webshoppen.

VideoguideShop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk