Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning?

Der findes et hav af betalingsmuligheder, og oftest kræver det flere aftaler, men vi har integreret vores system med danske PensoPay, som netop kan tilbyde alle betalingsmuligheder, bl.a. Dankort, MobilePay Online, Visa, Mastercard og ViaBill, samt tilbyder en meget professionel dansk support.

Inden du kan oprette betalingsmulighederne fra PensoPay i vores system, skal du først have en indløsningsaftale med dem:

1. Gå ind på deres hjemmeside https://pensopay.com
2. Undersøg og vælg et af deres produkter
3. Opretter og indsender en indløsningsaftale https://dashboard.pensopay.com (vigtigt, at du under "Webshop system" vælger du "E-hjemmesider")
4. Afvent nærmere fra PensoPay

Hvis du har spørgsmål, skal du blot kontakte PensoPay direkte.

Når du har indløsningsaftalen på plads, kan du efterfølgende oprette en eller flere betalingsmuligheder i vores system. Inden skal du dog i systemet hos PensoPay have fundet dit "User API Key":

1. Log ind hos PensoPay
2. Klik på "Settings" i menuen til venstre og derefter på "Integration"
3. Klik på "API KEY" til højre for "API user" under "Integration"
4. Klik på "COPY"

Du har nu kopieret din API KEY, og kan begynde at oprette en eller flere betalingsmuligheder i systemet hos os:

1. Klik på "Webshop" og "Betaling"
2. Under "Betalingsmåde" vælger du "PensoPay"
3. Klik på "Videre"
4. Indsæt den kopierede API KEY under PensoPay API KEY
5. Vælg betalingsmåde (hvis du vælger "Alle", kan brugeren selv vælge mellem de muligheder, som du har valgt hos PensoPay)
6. Indtast "Overskrift"
7. Udfyld evt. resterende oplysninger
8. Klik på "Opret betaling"

Den pågældende betaling er nu oprettet, og kan vælges af brugeren, når de gennemfører et køb i webshoppen.

Selve betalingen hæver du direkte i systemet hos PensoPay, se deres guide Hvordan Hæver Jeg Pengene Med E-Hjemmeside?

Shop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med pakkelabels.dk? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk