Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


OM OS

Hjemmesidesystemet på e-hjemmeside så dagens lys i begyndelsen af 2007, hvor ambitionen i første omgang var at udvikle et simpelt hjemmesidesystem til annoncører på et par søster-sites. Funktionerne var målrettet disse annoncørere, og levnede derfor en hel del tilbage at ønske for private, små virksomheder og foreninger, der også viste interesse for systemet.

Ambitionen voksede derfor hurtigt til at ville favne bredere, og vi har derfor næsten altid nye funktioner til at ligge på enten idébordet, tegnebordet eller arbejdsbordet. Idéerne kommer som regel direkte fra vores kunder, som – og det er vi meget glade for - sender forslag til os i en jævn strøm.

Vores mål med e-hjemmeside.dk er at udbyde et hjemmesidesystem, som er så nemt og enkelt, at alle kan finde ud af det, samtidig med at designmulighederne er i orden, og prisen er i bund. For at leve op til både vores egen målsætning og kundernes ønsker, har vi i november 2015 lanceret et helt nyt hjemmesidesystem på e-hjemmeside, som giver en hel masse nye muligheder for både indhold og design.

CARSTEN BOUTRUP ANDERSEN

Carsten Boutrup Andersen har udviklet hele hjemmesidesystemet på e-hjemmeside, og sørger for den fortsatte udvikling. Sideløbende er han med ind over den daglige drift af e-hjemmeside. Carsten har en baggrund i finanssektoren, og er siden hen uddannet jurist fra Århus Universitet, sideløbende med erhvervs- og iværksættererfaring fra eget IT-firma. Ejer sammen med Mette Jurition ApS.

METTE BOUTRUP ANDERSEN

Mette Boutrup Andersen er med i den daglige drift på e-hjemmeside, og har forfattet tekster på blandt andet e-hjemmeside. Mette arbejder sideløbende på et større site bygget op i en e-hjemmeside, og har derfor "brugerens øjne", når der bliver udviklet nye funktioner til e-hjemmeside.dk.

Mette er uddannet erhvervsjurist fra Handelshøjskolen i Århus, og har i perioder rejst og opholdt sig i udlandet.

Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk