Intro

Oversigt

Hjemmesideguide
Tilbage til oversigten.
Hjemmesiden bag guiden
Læs om hjemmesiden, som bruges i alle vores guides.
Fokus på mobil
Trafikken fra mobile enheder stiger kraftigt, så tænk mobil.
Hurtig hjemmeside
Når du tænker mobil, får du en lynhurtig hjemmeside.
Skarp pris
Enkelheden gør, at vi kan give dig en rigtig skarp pris.
Vores vision
Læs om vores tanker bag vores hjemmesidesystem.
Kontakt os
Se, hvordan du nemmest kontakter os.

Hjemmesiden bag guiden

lav-egen-hjemmeside.dk

Vi har udviklet denne guide, så du meget nemmere selv kan skabe din egen hjemmeside. Hjemmesidesystemet giver dig et utal af muligheder, hvad enten det er i forhold til design, indhold med mere, og for bedst at kunne vise dig alle muligheder, har vi til denne guide lavet en testhjemmeside, så du kan se det hele online.

Udgangspunktet er taget i en fiktiv sportsmassør, som oftest har behov for en hjemmeside, hvor meget info & billeder skal kunne præsenteres enkelt og professionelt. Derudover kan der f.eks. ofte være brug for download af dokumenter, tilmelding til nyhedsbrev, online booking og webshop.

Mange af deres kunder søger netop informationen på deres mobile enheder, hvorfor det er vigtig, at hjemmesiden er konstrueret med mobile enheder for øje. Sportsmassørens behov rammer også et stort antal af vores andre kundegrupper, så selvom du ikke selv er massør, vil du hurtigt kunne ændre systemet til netop dit behov, og finde hjælp til mange af de funktioner, som vi kan tilbyde dig.

Vi har opbygget denne fiktive sportsmassørs hjemmeside på vores eget test-domæne lav-egen-hjemmeside.dk.

Fokus på mobil

Mobil hjemmeside

I de senere år har der været skrevet rigtig meget omkring vigtigheden af den mobile oplevelse af en hjemmeside, hvilket også har været utroligt fornuftigt, da vi i dag kan se, at langt over halvdelen af alle søgninger netop sker på mobile enheder. I takt med større og bedre mobiltelefoner er der ingen tegn på, at denne udvikling ikke blot vil fortsætte. Alligevel oplever vi en tendens til fortsat at designe hjemmesiden til en perfekt visning på en PC, og derfor glemmer det vigtigste fokus på de mobile enheder. Dette manglende fokus på den mobile oplevelse resulterer ofte i en langsom og dårlig hjemmesideoplevelse på mobile enheder.

Lad os derfor sammen skifte fokus til en fed mobiloplevelse, som helt automatisk også vil give en enkel og flot version på en PC.

Da vi i 2020 gik i luften med vores nyeste system, var det derfor med et helt andet fokus, end der har været i de ældre versioner. Tidligere har der været fokus på, at der skulle være rigtig mange specielle muligheder for bl.a. design og indhold, hvilket også gav flotte hjemmesider på en PC, men så rigtig skidt ud på mange mobile enheder. Fokus i det nye system har derfor været et konstant sigte på, hvad der ser godt ud på de mobile enheder, hvilket meget ofte er enkelhed. Det interessante er, at en enkel og flot visning på en mobiltelefon faktisk automatisk skaber en enkel og flot PC version. Da rigtig mange besøgende oftest surfer fra en mobiltelefon, hvor menuen f.eks. oftest er “gemt” oppe i højre hjørne, er det faktisk deres ønske, at det også skal være sådan fra en PC. Denne retning mod “ensartethed” gør, at rigtig mange hjemmesider i dag faktisk også har den begrænsede menuvisning på en PC. Denne mulighed findes naturligvis derfor også i vores system.

Redigering af din hjemmeside kan også nemt ske på mobile enheder, men de fleste vælger dog at foretage selve opbygningen af deres nye hjemmeside på en PC. Det er så her, at du skal være opmærksom, da det er rigtig nemt at fokusere på PC versionen, og så helt glemme, at det ikke nødvendigvis ser godt ud på de mobile enheder. Vi vil derfor foreslå dig, at du løbende tjekker, hvordan dine redigeringer ser ud på en mobiltelefon. Rigtig mange steder i systemet har du mulighed for at lave særskilte indstillinger for henholdsvis PC og mobil, hvilket gør, at du får en perfekt visning på alle enheder.

Når du skal se din prøvehjemmeside, klikker du blot på “VIS”, når du er logget ind. Denne URL-adresse kan du så indtaste på din mobiltelefon, og du får vist, hvordan din hjemmeside ser ud på en mobiltelefon.

Hurtig hjemmeside

Når du laver din egen hjemmeside er det også de færreste, som tænker på hastigheden, altså den tid, som det tager din bruger at hente siden ned. Da mange jo netop designer deres hjemmeside på en PC, hvor de oftest sidder på en hurtig internetforbindelse, oplever de helt naturligt, at deres hjemmeside da nemt og hurtigt hentes ned. Det kan dog forholde sig helt anderledes for dine mobile brugere, som oftest kan befinde sig i områder, hvor deres mobildækning ikke er for god, og derfor kan en “tung” hjemmeside lige pludselig blive en rigtig dårlig oplevelse, og de lukker straks ned for din hjemmeside.

Det er netop derfor, at du måske vil opleve, at vores system har begrænsede muligheder i forhold til andre systemer, som netop har rigtig mange smarte features, men ulempen ved disse er, at der meget ofte skal indlæses en masse kode, som virkelig kan forsinke indlæsningen af hjemmesiden. Vi har derfor taget det skridt slet ikke at have alt det med, som kræver tung kode, da vi mener, at det slet ikke er nødvendigt, hvis man har den mobile brugeroplevelse i fokus.

Så når du opbygger og designer hjemmesiden, er der derfor meget omkring hastighed, du slet ikke behøver at tænke på, da vi teknisk har sørget for dette. Der er dog et sted, hvor du skal være meget opmærksom, hvilket er i forhold til billeder. Selvom vi sørger for en komprimering af dine billeder, vil en side med rigtig mange billeder stadig kunne være rigtig tung at indlæse på mobile enheder, så overvej nøje dit valg af billeder. Det er naturligvis vigtigt at have nogle rigtig fede billeder på din hjemmeside, men prøv i vidt omfang af begrænse det lidt, og særligt i forhold til slideshows og billedegallerier, som kan give udfordringer. Mange vil f.eks. gerne vise billeder fra et arrangement i et slideshow, hvorfor de laver et slideshow med 20 skønne billeder. Det betyder så, at alle brugere på siden hastighedsmæssigt vil blive påvirket af alle disse billeder, mens det formentligt blot er et fåtal, som vil kigge alle billederne igennem. Så vær obs og konstruktiv i forhold til valg af dine billeder.

Skarp pris

Vores valg om at have fuld fokus på den mobile brugeroplevelse, teknisk begrænsning på mange smarte features og integration med andre systemer frem for selv at udvikle dem gør, at vi faktisk kan tilbyde et nyt og tidssvarende system til en utrolig skarp pris på kun 39 kr. inkl. moms pr. måned.

Denne pris dækker alt, hvad vores system kan tilbyde, og dermed dækker den skarpe pris f.eks. også brug af webshoppen, SSL / https beskyttelse og ubegrænsede antal e-mailadresser.

Vores vision

Vi har tilbudt at kunne lave sin egen hjemmeside siden 2007, hvor vores systemer løbende er blevet udviklet, som behov og ønsker opstod. Dette har givet rigtig mange muligheder for vores kunder, men stadigvæk dækkede det ikke hele behovet, da udvikllingen, især inden for webshops, går utrolig stærkt. Her ønsker flere endnu flere integrationer, og endnu flere smarte features, som tracking osv. Hele denne udvikling har gjort det endnu mere vanskeligt selv at lave sin egen hjemmeside, da systemet oftest kan alt for meget i forhold til ens eget behov, og derfor kan virke uoverskuelig. Det har samtidig vist sig, at det konstante fokus på nye smarte features oftest resulterer i hjemmesider, som er langsomme for brugerne, og giver dårligere oplevelser på mobile enheder.

Det har derfor i flere år været et stort ønske at skabe et helt nyt system, hvor fokus er på mobil og rent designmæssigt en enkel hjemmeside. Når meget overflødigt skæres væk, skabes der meget nemmere en enkel hjemmeside, og som også redigeringsmæssigt er meget nemmere at lave og vedligeholde. Det er også vores erfaring, at der er et stort antal kunder, som slet ikke har brug for alle mulige smarte features, og derfor heller ikke fair, at de så reelt betaler for dem.

Så sidst i 2019 tog vi beslutningen om at skabe et nyt og mere enkelt system, som skal være nemt at vedligeholde, og til en skarp pris, hvor man kun betaler for det, som man reelt har brug for. Det var derfor rigtig fedt i juni 2020 at kunne gå i luften med det nye system. Vi er helt opmærksomme på, at vores nye system slet ikke er til alle, da mange fortsat ønsker mange smarte features og integrationer, men vi håber med et klart fokus at kunne give en mindre kundegruppe et bedre system, og til en rigtig skarp pris.

Kontakt os

Er du allerede kunde?

Hvis du har spørgsmål til din hjemmeside, skal du blot logge ind og oprette et nyt supportspørgsmål.

Ny kunde?

Du kan kontakte os pr. mail, info@e-hjemmeside.dk, eller oprette en gratis prøvehjemmeside, og derigennem oprette et supportspørgsmål. Vi glæder os til forhåbentligt at kunne byde dig velkommen som kunde :-)

e-hjemmeside.dk

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk