Få lavet en hjemmeside

Tilbage til konto

Vi har udviklet en hjemmesideløsning, hvor det er muligt selv at lave sin egen hjemmeside, men hvis du ikke lige selv har mod på at kaste dig ud i det, er det også muligt at få lavet en hjemmeside med hjælp fra os. Vi kan tilbyde at lave grunddesignet af hjemmesiden med de første sider i menuen, og så ellers give en god gennemgang af vores system, så du vil være i stand til selv at oprette flere sider, mere indhold og ellers løbende opdatere tekst og billeder på hjemmesiden. Dette vil give dig frihed til 24/7 at logge ind og foretage justeringer af hjemmesiden lige når det passer dig.

Vores mål er derfor at få lavet en hjemmeside i samarbejde med dig, og jo hurtigere du selv laver videre på hjemmesiden, jo billigere bliver vores hjælp til oprettelse af hjemmesiden. Der er ingen faste priser, da prisen netop vil afhænge af, hvor meget hjælp du har brug for. Vores priser for hjælp til opstart af en hjemmeside starter helt nede ved 500 kr., som dækker grunddesignet, de første sider og introduktionen til systemet. Dette dækker behovet hos mange, som herefter blot er stolte og glade for, at de nu selv er i stand til at lave videre på deres hjemmeside. Hvis du reelt blot har behov for at få lavet en hjemmeside som et visitkort på nettet, vil hjælpen stort set dække hele oprettelsen.

Hvis dit behov for hjælp er større, vil prisen naturligvis også være højere end de 500 kr. Dette kan f.eks. være tilfældet, hvis du også ønsker at bruge vores webshop til at sælge et begrænset antal varer på nettet. Her vil mange gerne have hjælp til indsættelse af de første varer, og en grundopsætning af bestillingsformularen. Introduktionen til at få lavet en hjemmeside med webshop tager også længere tid end en mere generel introduktion til hjemmesidesystemet. Der er igen ingen faste priser, men kan meget ofte gøres for blot 1.000 kr.

Hvis du ønsker vores hjælp til at få lavet en hjemmeside, skal du blot kontakte os. Dette kan du gøre via mail, info@e-hjemmeside.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi oplever faktisk ofte, at folk på forhånd ikke tror, at de kan lave deres egen hjemmeside, men finder ud af, at de faktisk godt kan. Så inden du kontakter os, kan du også prøve at lave en gratis prøvehjemmeside, som du har til rådighed i 30 dage. Her vil du så kunne finde ud af, om du overhovedet har brug for vores hjælp, eller det alligevel er mest sikkert at have os med på banen. Som hjælp til selv at få lavet en hjemmeside har vi masser af videoguides, som kan forklare dig alt fra design, indsættelse af indhold til indsættelse af HTML-koder fra andre specielle udbydere. Hvis du skulle støde på mindre udfordringer under din oprettelse af hjemmesiden, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller gennem supporten, når du er logget ind.

e-hjemmeside.dk

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk