VÆLG HJEMMESIDE ELLER WEBSHOP

Hver skabelon giver 88 design- & layoutkombinationer

Hjemmeside skabelon

Webshop skabelon

Hjemmeside skabeloner

Det skal være nemt at lave din egen hjemmeside, og du kommer hurtigt i gang med en af vores mange skabeloner. Du er dog på ingen måde låst af en hjemmeside skabelon, da alt kan slettes, og alt kan tilføjes - det er blot et udgangspunkt. En hjemmeside er reelt bygget op med en baggrund og nogle indholdsbokse. Hver skabelon har derfor et udgangspunkt med en valgt baggrund (farve, billede eller mønster) og nogle indholdsbokse. Du kan derfor efterfølgende frit redigere i den valgte hjemmeside skabelon ved at vælge en anden baggrund, slette oprettede indholdsbokse og tilføje nye. Det er på den måde, at du går fra at have en skabelon til en hjemmeside, som passer netop til dig og dit formål.

Vi har bygget skabeloner til flere forskellige formål. Hvis du mangler en skabelon til et bestemt formål, eller er med i en forening eller organisation, hvor I godt kunne bruge en bestemt skabelon, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udvikler løbende systemet på baggrund af henvendelser fra vores kunder, og netop de mange hjemmeside skabeloner bliver til på denne baggrund.

Webshop skabeloner

Hvis du går og drømmer om at starte din egen webshop, kan vi tilbyde dig en billig webshop løsning, hvor det er hurtigt at komme igang og nemt at redigere. Du skal blot starte med at vælge en webshop skabelon ovenfor, og du kan stille og roligt lave din egen hjemmeside med en webshop løsning. Det kan naturligvis være lidt svært at komme igang, hvorfor vi har lavet rigtig mange Spørgsmål & Svar, hvor du kan finde svar på rigtig meget omkring det at lave sin egen shop ud fra en skabelon. Du er på ingen måde bundet af din skabelon, så du har fuld frihed til at slette og tilføje indhold, så du netop får en webshop med det design, du finder bedst.

Forside   |   Priser   |   Referencer   |   Om os   |   Kontaktinformation
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk
Vælg brugernavn og password