INTRO & HJÆLP TIL VORES NYE SYSTEM

NU ER MOBIL

FREMTIDEN ER MOBIL

SÅ TÆNK MOBIL ;-)

INTRO

Der har i mange år været fokus på den mobile oplevelse, hvilket der er meget god grund til, da surfing på mobile enheder i dag udgør over 50% - et tal som blot bliver højere og højere. Selvom disse kolde fakta laver mange fortsat deres hjemmeside med fokus på visning på en PC, hvilket ofte resulterer i en dårlig mobiloplevelse, og langsomme hjemmesider.

Lad os sammen gøre op med dette ved at sætte fokus på mobiloplevelsen

Vi har derfor lavet et helt nyt system, hvor alt det overflødige er skåret væk, men samtidig med et professionelt design. Når alt det overflødige skæres væk, bliver hjemmesiden samtidig mega hurtig at indlæse, og den scorer højt i forskellige speed tests. Ikke nok med det, så bliver det også endnu nemmere at oprette og redigere hjemmesiden.

Det vil dog for mange være et radikalt skifte at fokusere på det enkle, og ikke altid forsøge at opnå den vildeste hjemmeside med alt det nye.

HVOR LANGT ER UDVIKLINGEN AF SYSTEMET?

Vi er i marts 2020 gået i luften med en basis version, som har alt det basale med. De første kunder er gået i luften, og deres feedback bliver nu brugt til at rette evt. mindre fejl, tilføje nye funktioner og få udviklet en god hjælpeguide. Når det hele er testet godt og grundigt, går vi i luften for alle.

VIL DU VÆRE BETA TESTER OG FÅ GRATIS HJÆLP TIL OPRETTELSE?

Hvis du er interesseret i at være en af vores beta-testere, skal du blot sende os en mail, og vi hjælper dig gratis igang. Det er blot vigtigt, at du har behov for en mere simpel hjemmeside, som er målgruppen for vores nye system.

FORELØBIG HJÆLP

Vi har haft fuld fokus på udviklingen af systemet, så vi mangler lige vores sædvanlige gode Spørgsmål & Svar. Indtil denne er på plads, kan du nedenfor finde lidt foreløbig hjælp, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail med alle dine spørgsmål, og meget gerne med en masse feedback på brugeroplevelsen ;-)

Indhold

INDHOLD

Alt indhold opbygger du i indholdsbokse. Indsættelse, sletning og redigering af de enkelte indholdsbokse kan ske på 2 måder. Øverst i menuen finder du punktet "Indhold", som du kan enten aktivere eller deaktivere. Når du aktiverer, har du altid en redigeringsbjælke over hver indholdsboks, og hvis du deaktiverer, fjernes redigeringsbjælken. Det er også muligt at redigere alt indhold ved blot at klikke på indholdet, f.eks. klikke på en overskrift, og du får vist de forskellige muligheder for redigering af indholdet. Udover redigering af indholdet kan du også der redigere boksen og hele indholdsboksen, som indholdet er en del af.

MENU

Din menu på hjemmesiden styrer du øverst ved at klikke på "Menu". Her kan du oprette nye sider, slette sider og meget mere. Hvis du f.eks. ønsker en ny kontaktside i menuen, klikker du på "Menu" øverst, vælger "Ny side" og derefter klikker du på det grønne plus-ikon på den side, som skal ligge før din kontaktside. Da din kontaktside formentligt skal være en ny hovedside i menuen, vælger du "Ny hovedside". Nu skal du indtaste sidens titel, f.eks. "Kontakt os", hvorefter du opretter siden ved at klikke på "Opret side".

Menu
Design

DESIGN

Da formålet med vores nye system netop er at have primært fokus på en lynhurtig oplevelse på mobile enheder, har du et begrænset antal muligheder for design. Vi har undersøgt rigtig mange muligheder og på nemmeste vis forsøgt at skabe de bedste muligheder i systemet. Alt er tilpasset, så du ikke selv skal gøre ret meget. Undert "Design" øverst kan du lege lidt mere nogle layout muligheder, og ellers indstille generelt omkring designet af hjemmesiden.

FEEDBACK

Vi ønsker at skabe et system, som både skal være nemt at redigere, men også have mulighed for at kunne skabe et fedt og professionelt design. Dette vil lykkedes meget bedre med masser af feedback fra jer brugere, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os med forslag til forbedringer.

Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk