Hvad er et Iværksætterselskab (IVS)?
Et iværksætterselskab (IVS) er praksisk et anpartsselskab, som gennem iværksætterselskabets drift opbygger sin selskabskapital. Det kræver nemlig kun 1 kr. for at kunne stifte et iværksætterselskab (IVS). Fremover skal iværksætterselskabet opspare 25% af årets overskud, og henlægge det til en særlig reserve. Når iværksætterselskabets særlige reserve og selskabskapitalen samlet udgør mindst 50.000 kr., kan ejeren vælge at lade det omregistrere til et traditionelt anpartsselskab. Så længe den særlige reserve og selskabskapitalen er under 50.000 kr., kan iværksætterselskabet heller ikke udbetale udbytte.

Der gælder de særlige kapitalregler for et iværksætterselskab (IVS), men ellers er iværksætterselskabet omfattet af selskabslovens regler for anpartsselskaber. Det har f.eks. den betydning, at der er krav til iværksætterselskabets kapitalberedskab, ansvar for ledelsen og åbenhed om iværksætterselskabets forhold. Hvis man vælger at stifte et iværksætterselskab (IVS) med blot 1 kr., har man som ledelse et stort ansvar for at sikre sig, at iværksætterselskabet altid har et kapitalberedskab, som er forsvarligt i forhold til iværksætterselskabets aktiviteter og økonomiske situation.

Hjælp til stiftelse af et iværksætterselskab (IVS)
e-hjemmeside.dk er ejet af Jurition ApS, som gennem mange år har hjulpet mere end 600 iværksættere med stiftelsen af deres anpartsselskab.

Hvis du er ved at lave din egen hjemmeside hos os som iværksætter, og netop står overfor at skulle stifte et iværksætterselskab (IVS), hjælper vi dig meget gerne.

Vi kan tilbyde dig stiftelse af dit iværksætterselskab (IVS) til en skarp konkurrencedygtig pris på kun 999 kr. ekskl. moms + 670 kr. i gebyr til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Alt arbejdet omkring stiftelsen af dit nye iværksætterselskab (IVS) foretages af Carsten Boutrup, som er uddannet jurist.

Se e-ivs.dk eller bestil IVS (iværksætterselskab) gennem Jurition ApS, og kom hurtigt og sikkert igang som iværksætter.

Information
Forside
Om os
Mobil hjemmeside
Priser
Betingelser
Hosting
IVS (Iværksætterselskab)
Inspiration
Videoguides
Spørgsmål & Svar
Referencer
Funktioner
Optimering
SEO
Kontakt os
e-hjemmeside.dk
v/Jurition ApS
Fristruphøjvej 196
8800 Viborg
CVR-nr.: 28902182
Kontaktinformation
NYHED: Responsive hjemmeside
Webshop
Priser
Funktioner
Referencer
Support
Login
Opret nemt og enkelt din egen hjemmeside
Prøv gratis og uforpligtende i 30 dage
Dansk hjemmesidesystem for kun 59 kr. pr. mdr.
1300 kunder kan ikke tage fejl !
Opret hjemmeside gratis i 30 dage nu