Køb hjemmeside

Tilbage til konto

Hvis du overvejer at købe en hjemmeside hos os, hvadenten du overvejer en ny hjemmeside eller flytning af din nuværende hjemmeside, er det vigtigt for os at få fortalt dig, hvad du helt konkret køber, og hvad der kan komme af køb hos andre udbydere, f.eks. køb af domæne gennem DK Hostmaster eller bookingkalender.

Husk: Du kan prøve gratis i 30 dage!

Vi har altid haft det mål at udvikle en hjemmesideløsning, hvor det skal være nemt selv at lave og redigere en hjemmeside. Du køber derfor en hjemmeside, hvor du selv har fuld frihed til selv at bestemme design og indhold. Du kan logge ind døgnet rundt, og dermed kan redigere din hjemmeside, lige når det passer dig. Da du selv har alt arbejdet med at opbygge og redigere hjemmesiden, har du derfor også mulighed for at købe vores hjemmesideløsning til en utrolig lav pris. Du betaler

kun 39 kr. inkl. moms pr. måned

som dækker hele hjemmesideløsningen og en mailløsning med ubegrænsede antal e-mailadresser og plads. Når du køber første gang, betaler du endvidere et engangsbeløb på 99 kr. inkl. moms, som dækker enten køb af .dk-domæne, eller flytning af dit nuværende .dk-domæne. Køb og forlængelse af hjemmeside sker altid for 12 måneder ad gangen.

Vi har naturligvis også kunder, som blot ønsker at købe en ny og færdig hjemmeside, hvilket også kan lade sig gøre. Her kan vi tilbyde hjælp til selve oprettelsen og intro til selv efterfølgende at kunne redigere hjemmesiden. Du kan derfor købe hjemmeside med hjælp til opstart, men ikke til senere ændringer af hjemmesiden, som du selv står for. Prisen for vores hjælp til opbygning starter ved 500 kr., hvor det er muligt at få lavet hjemmesidens design og de første sider. Hvis du blot har brug for et "visitkort" på nettet, vil det derfor måske ende med at være hele din hjemmeside. Hvis du ønsker en større hjemmeside, og brug for mere hjælp end blot til designet og de første sider, vil prisen naturligvis være højere. Kontakt os derfor altid for at høre, hvad det vil koste dig at få vores hjælp til opbygningen af en ny hjemmeside.

Så hvis du køber en hjemmeside hos os, vil der altid være den månedlige pris på de 39 kr. og engangsbeløbet på de 99 kr. Ubegrænsede antal e-mailadresser og plads er som sagt med i prisen, så det er ikke noget, som du skal tilkøbe. Da vores hjemmesidesystem er en billig og enkel hjemmesideløsning, har vi naturligvis ikke alle større funktioner direkte i vores system. Vi har prioritet et enkelt & stabilt hjemmesidesystem med alle basisfunktioner, som kan tilbydes billigt til alle, og hvis du så har større behov, kan det så købes hos andre og oftest integreres nemt på din hjemmeside hos os. Det kan f.eks. være, at du er behandler og ønsker at købe en hjemmeside til din klinik, hvor du også ønsker online booking. Selve hjemmesiden kan du købe billigt hos os, mens du så køber bookingkalenderen hos en anden udbyder, f.eks. PlanWay, og så blot integrerer den direkte på hjemmesiden hos os. Hos f.eks. Planway kan du faktisk starte med en gratis version, og har du et større behov, kan du købe deres bookingkalender for 69 kr. pr. måned. Det samme vil være gældende for andre funktioner såsom nyhedsbrev, hvor du f.eks. kan starte med en gratis version hos MailChimp, og ellers købe deres fulde version, hvis du har et større behov. Til- & afmelding til dit nyhedsbrev kan du integrere med din hjemmeside hos os ved blot at indsætte nogle enkelte HTML-koder. Alt i alt vil du i den sidste ende købe en samlet hjemmesideløsning, hvor du selv kan vælge udbydere, alt efter dit behov.

Du skal altid starte med et oprette en 30 gratis prøvehjemmeside, hvor du kan få et indblik i vores system. Hvis du så senere ønsker at købe hjemmesiden, skal du blot klikke på Køb" øverst til højre eller under "Konto" og "Køb hjemmeside". Du kan betale for hjemmesiden på 2 måneder. Enten kan du vælge online betaling eller få vist oplysninger til brug for bankoverførsel. Vælger du at købe med online betaling, skal du lige være opmærksom på, at det kun er muligt at betale med dankort / dansk visadankort og desværre ikke med andre korttyper eller MobilePay.

e-hjemmeside.dk

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk