Hjælp til hjemmeside

Tilbage til konto

Det er en vildt spændende udfordring at lave sin egen hjemmeside, og vi får ofte tilbagemeldinger fra folk, som i første omgang tvivlede på, at de selv uden hjælp kunne oprette hjemmesiden, men pavestolte, da det så lykkedes. Da det netop også er en udfordring for mange, har vi stor succes med at tilbyde vores hjælp i form af et hav af videoguides og muligheden for at kontakte os gennem supporten.

Hjælpen i form af videoguides dækker stort set alt det, som du kan i vores system. Du kan finde hjælp til oprettelse af en ny side til de mere specielle funktioner som at kunne indsætte en bookingkalender - og meget mere. Vi bruger nogle gange også video i vores support, hvor vi i stedet hjælper ved at filme vores supportsvar i stedet for at skrive det. Det er vores oplevelse, at denne form for support giver en meget nyttig hjælp til både oprettelse og redigering af hjemmesiden.

Hvis du ikke kan finde hjælp i vores videoguides, kan du i stedet sende os et supportspørgsmål. Det er her meget vigtigt, at du skriver så meget som muligt omkring din udfordring, da vi bedst kan hjælpe, hvis vi får mange og konkrete oplysninger. Det kan nogle gange være lidt svært konkret at beskrive ens udfordring, hvorfor du også er meget velkommen til at sende os et skærmprint, hvilket plejer at være meget nyttigt. I disse tilfælde skal du ikke kontakte os gennem supporten, men i stedet sende os en mail på info@e-hjemmeside.dk.

Det kan også være, at dit behov for hjælp til hjemmeside er større end blot support, f.eks. at du ønsker hjælp til en basisopsætning af hjemmesiden og oprettelse af de første sider. Hvis du blot ønsker et "visitkort" på nettet, kan det faktisk være, at vores hjælp til din oprettelse af hjemmesiden dækker det fulde behov. Prisen for vores hjælp til dette starter ved 500 kr. og ellers alt efter, hvad dit behov for hjælp er. Hvis du gerne vil have et tilbud på hjælp til hjemmeside, skal du blot kontakte os pr. mail eller ved at udfylde formularen om hjælp. Vores hjælp dækker også at få dig instrueret i systemet, så du fremover selv kan lave ændringer. Dette er fuld frihed døgnet rundt at kunne logge ind og f.eks. rette lidt i nogle tekster eller udskifte billeder.

Vi oplever ofte support på hjælp til indsættelse af indhold fra eksterne udbydere, hvilket f.eks. kunne være en bookingkalender eller tilmelding til et nyhedsbrev. Dette er naturligvis muligt, og alle disse integrationer foregår ved, at du kopierer en HTML-kode hos den anden udbyder, som du så skal indsætte i systemet hos os. Hjælp til at kunne finde HTML-koden skal du kontakte den anden udbyder omkring, og så ellers finde hjælp i vores videoguides til at kunne indsætte HTML-kode.

Du har mulighed for gratis at prøve vores hjemmesideløsning i 30 dage, så opret blot en prøvehjemmeside, og du kan få et indblik i, hvad systemet kan, og forhåbentligt finde ud af, at du sagtens selv kan oprette din hjemmeside.

e-hjemmeside.dk

e-hjemmeside.dk | v/ Jurition ApS | Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg | info@e-hjemmeside.dk