Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


FUNKTIONER

Der ligger masser af funktioner i hjemmesidesystemet, som du kan bruge til at skabe dit eget professionelle webdesign på din hjemmeside. Med de mange funktioner, stiller e-hjemmeside.dk nogle gode rammer til rådighed for dig, så du kan skabe din egen unikke hjemmeside - lige som du vil have den.

Funktionerne er nemme at bruge på hjemmesiden, idet brugervenligheden er i højsædet. De fleste funktioner sætter du ind på din hjemmeside med ganske få kliks, og så er funktionen klar til brug på din hjemmeside.

Du kan se en liste over mange af funktionerne på e-hjemmeside her på siden. Klik på den enkelte funktion for at læse mere om den.

Vi har gjort det nemt og enkelt at komme igang med at sælge varer på internettet. Prisen for en hjemmeside med webshop er kun 99 kr. inkl. moms pr. måned. Du får det bedste indtryk af systemet ved at afprøve det, hvorfor du kan oprette en gratis webshop i 30 dage.

Det er utroligt let at oprette en ny vare i din webshop. Du skal blot oprette en ny indholdsboks efter samme princip som alt andet indhold, hvorefter du kan angive pris, uploade billeder, vælge varegruppe og meget mere. Dine brugere kan herefter lægge varen i indkøbskurven, og hvordan de kan betale for varen er helt op til dig. Du kan nemlig selv vælge blandt betalingsmulighederne, f.eks. dankort, bankoverførsel eller PayPal.

Hvis du ønsker dankortbetaling i din webshop, skal du dog være opmærksom på, at det kræver en indløsningsaftale med Nets og tilkøb af en betalingsgateway. Prisen på dette og meget mere finder du hjælp til i vores Spørgsmål & Svar.

Vi har gjort det nemt og enkelt at komme igang med at blogge på internettet. Du kan indsætte en blog funktion med få kliks, og du bygger nemt og enkelt dine blogindlæg op ved hjælp af indholdsbokse.

Hvordan det konkret virker, kan du bedst opleve ved at afprøve det. Så opret blot en gratis prøvehjemmeside, og du har 30 dage til at teste, hvordan vores blog funktion fungerer.

Du kan nemt lægge en gæstebog på din hjemmeside, hvor dine besøgende kan skrive en hilsen til dig, som så efterfølgende vil ligge på hjemmesiden.

Dine besøgende kan i gæstebogen naturligvis skrive deres navn og en hilsen, men de kan også skrive en hjemmesideadresse, som der så bliver linket til fra deres navn.

Når du er logget ind, kan du besvare hilsnen i gæstebogen.

Du kan lægge et slideshow på din hjemmeside, og det er helt op til dig, hvor mange billeder du ønsker i det pågældende slideshow. Det er dog vores anbefaling at begrænse antallet, da din hjemmeside ellers kan blive meget langsom for dine brugere.

Slideshows er en måde at vise mange billeder på, hvor dine besøgende bare skal læne sig tilbage og nyde billederne, som skifter automatisk. Dine besøgende kan selv vælge om de vil se slideshowet i den størrelse det er på hjemmesiden, eller om de vil se slideshowet i fuld skærmstørrelse.

Du kan lægge et billedegalleri på din hjemmeside, og det er helt op til dig, hvor mange billeder du ønsker i det pågældende billedegalleri. Det er dog vores anbefaling at begrænse antallet, da din hjemmeside ellers kan blive meget langsom for dine brugere.

Billedegallerier er en måde at vise mange billeder på, hvor dine besøgende selv klikker på de billeder, de gerne vil se, og dermed selv bestemmer tempoet. Dine besøgende kan selv vælge om de vil se billederne i den størrelse de er på hjemmesiden, eller om de vil se billederne i fuld skærmstørrelse.

Din hjemmeside hos e-hjemmeside hostes hos en af landets mest driftsikre webudbydere, Dandomain, og din hjemmeside er derfor sikret en meget høj oppetid døgnet rundt. Eventuelle nedbrud løses altid meget hurtigt, og vi tager naturligvis daglig backup af samtlige hjemmesider.

Du har adgang til en simpel nyhedsbrevsfunktion, hvor du nemt kan sende mails til alle tilmeldte af dit nyhedsbrev. Dine brugere kan selv via hjemmesiden til- og framelde sig. Der er 100 nyhedsbrevsmodtagere med i prisen, og flere kan tilkøbes.

Det er nemt at indsætte en fast bundbjælke på din hjemmeside. En bundbjælke er ofte et godt sted at sætte dine kontaktoplysninger eller lignende.

Ved at vælge fast bundbjælke, skal du kun lave bjælken én gang, hvorefter den vises i bunden af alle dine sider.

Det er nemt at indtaste meta-tags på siderne på din hjemmeside.

Selv om meta-tags næppe har betydning for dine placeringer i søgemaskinerne, så har de ofte betydning for hvordan din hjemmeside præsenteres i søgeresultaterne, hvilket igen har betydning for hvor mange, der vælger at klikke videre til din hjemmeside.

Billeder er et vigtigt element på en flot hjemmeside, og det er nemt at indsætte billeder på din e-hjemmeside. Når du har indsat en indholdsboks, vælger du "Billede" som indhold. Herefter kan du enten uploade et billede fra din computer, eller vælge blandt de billeder, du allerede har uploadet.

Det er nemt at uploade flere billeder ad gangen, så det går hurtigere. Vi anbefaler dog max. 10 - 20 stykker ad gangen, hvis der skulle opstå et problem under upload.

Udover at indsætte et enkelt billede på din hjemmeside ad gangen, kan du også vise billeder i et billedgallerier og slideshows.

Du kan uploade op til 500 billeder i alt på din hjemmeside - og flere kan nemt tilkøbes. Dine billeder resizes når de uploades, for at bevare en god hastighed på din hjemmeside. Under "Billeder" kan du organisere dine billeder i mapper, og på den måde holde bedre styr på dine billeder.

Det er nemt at vise Youtube videoer på din hjemmeside med youtube funktionen, hvor du blot skal indsætte videoens indlejrede kode.

Videoer fra andre tjenester kan du også sagtens vise på din hjemmeside. Deres kode indsætter du blot som HTML-kode.

Det er nemt at lægge tekst på din hjemmeside, da det sker i en editor, der minder rigtig meget om Word og andre tekstbehandlingsprogrammer. Du kan vælge formatering, skrifttype, skriftstørrelse, tekstfarve, baggrundsfarve, punktopstilling, tabeller samt skrive med fed, kursiv og understregning. Du kan også indsætte ikoner, smileys og symboler i editoren på din hjemmeside. Så der er mange muligheder for at sætte teksten på din hjemmeside flot op.

Du kan også i editoren indsætte links på din hjemmeside, både links til andre hjemmesider, til dine uploadede dokumenter, og til interne links. Det er ligeledes i editoren, du kan indsætte html-koder til eksempelvis besøgstæller, Google kalender m.m.

Med i prisen for en e-hjemmeside er en emailkonto (pop3-konto eller IMAP), som er knyttet til dit domæne. Det betyder, at din emailadresse hedder det samme som dit domæne til højre for @, og det du selv vælger til venstre for @. Emailkontoen forudsætter, at du benytter et .dk-domæne uden danske specialtegn på din hjemmeside. Du kan naturligvis tilkøbe flere emailkonti.

Du vælger selv om du vil læse, sende og modtage dine mails på webmail, i Outlook eller et andet postprogram. Opsætningen klarer du selv, men vi sender dig naturligvis en mail med vejledning til opsætningen, samt links til forskellige hjælpefunktioner.

Du kan nemt indsætte en Facebook like knap på din hjemmeside.

Det er rigtig smart at indsætte en facebook like knap på din hjemmeside, især hvis du bruger din facebookside aktivt i din markedsføring. På den måde kan du skabe en rigtig fin sammenhæng, så dine kunder nemt kan følge dine aktiviteter på nettet.

Med en e-hjemmeside har du mulighed for at uploade filer, som du kan linke direkte til fra din hjemmeside. Tit er det nemmere at linke til et dokument, end at kopiere indholdet ind på hjemmesiden, og der er mange forskellige anvendelsesmuligheder for dokumentupload til din hjemmeside - eksempelvis hvis en forenings vedtægter ligger i et pdf-dokument, eller et firmas prisliste ligger i et excel ark.

Du kan uploade følgende filer til din hjemmeside: pdf, word og excel.

Med i prisen for en e-hjemmeside er naturligvis dit eget domæne. Du har følgende 3 muligheder for domæne på din hjemmeside:

1. Nyt .dk-domæne. Har du ikke dit eget domæne allerede, eller ønsker du blot et nyt domæne på hjemmesiden, skal du blot bestille det hos os, så køber vi det til dig, og sætter det op. Du skal således hverken købe domænet på forhånd, eller betale første års domæneafgift (45 kr. pr. år til DK-hostmaster). Der går maks. 24 timer fra du bekræfter dit domæne hos DK-hostmaster til det er oppe at køre på din hjemmeside.

2. Flytning af dit .dk-domæne. Har du allerede dit eget .dk-domæne, flytter vi det gerne over på din e-hjemmeside for dig. Det eneste du skal gøre er at bestille flytning hos os, og efterfølgende godkende flytningen af dit domæne hos DK-hostmaster. Du står naturligvis fortsat selv som ejer af dit domæne. Der går maks. 24 timer fra du bekræfter flytningen af dit domæne hos DK-hostmaster til det er oppe at køre på din hjemmeside.

3. Andre domænetyper. Ønsker du et domæne, som ender på noget andet end .dk (fx .com, .eu eller .nu), skal du selv købe det, og selv pege det over på vores IP-adresse, som er 194.150.115.10 eller 194.150.115.250 (kontakt os inden du laver pegningen for at få oplyst den IP-adresse, som din hjemmesideløsning ligger på hos os).

Fælles for alle valg af domæne er, at du selv står som ejer af domænet. Det betyder dels at du til enhver tid kan tage domænet med dig et andet sted hen, og dels at du selv betaler den årlige domæneafgift til DK-hostmaster på 45 kr. Fælles er også - præcis som ved alt andet på e-hjemmeside - at vi naturligvis står til rådighed, hvis du får brug for hjælp undervejs.

Mulighed for flere domæner

Du kan sagtens sætte flere domæner på din hjemmeside, hvilket især kan være en fordel, hvis du vælger et domæne med bindestreg eller danske specialtegn, eller hvis du har flere firmanavne, brands, eller flere forskellige stavninger af dit firmanavn. Benytter du fx et .com-domæne, kan det være en fordel også at have det tilsvarende domæne med .dk. Tilkøber du ekstra domæne, sætter vi det naturligvis korrekt op for dig, så du undgår problemer med dublicate content.

Vælger du et domæne med bindestreg, kan det være en fordel også at købe domænet uden bindestreg, så du undgår at andre køber domænet, med efterfølgende risiko for forveksling. Det samme gælder, hvis dit valgte domæne er uden bindestreg, men lige så godt kunne være med bindestreg.

Du kan godt vælge et domæne med danske specialtegn, men det er ikke noget vi kan anbefale, da ikke alle internetbrugere vil kunne se hjemmesiden. Der er stadig nogle danskere der benytter en browser, der ikke kan læse danske specialtegn, og derfor heller ikke kan vise hjemmesider med specialtegn i domænet. Desuden er det ikke muligt at få en tilknyttet emailkonto til et domæne med danske specialtegn. En løsning på æøå problematikken er derfor at tilkøbe et ekstra domæne til din hjemmeside, sådan at du får domænet både med og uden specialtegn sat på din hjemmeside.

Mulighed for senere skift af domæne

Du kan sagtens skifte dit domænenavn senere, hvis du fortryder dit valg, men vær opmærksom på, at det kan gå ud over dine placeringer i søgemaskinerne.

Google Analytics er et gratis statistikprogram, som du kan nemt integrere på din hjemmeside. Ved at bruge Google Analytics kan du få masser af informationer om dine besøgende på din hjemmeside.

Først og fremmest fungerer Google Analytics som en besøgstæller, der viser dig hvor mange besøgende du har på din hjemmeside hver enkelt dag. Derudover kan Google Analytics vise dig hvordan dine besøgende har fundet din hjemmeside, om de har besøgt din hjemmeside før, hvor længe de opholder sig på din hjemmeside, og meget, meget mere.

Google Analytics er et rigtig godt værktøj, og helt uundværligt, hvis du arbejder med søgemaskineoptimering. Det er nemt at sætte Google Analytics til at holde øje med dine besøgende. Det eneste, du skal gøre er at oprette en Google Konto, finde din sporingskode, og indsende sporingskoden til os - så sætter vi den på alle dine sider på din hjemmeside.

Vores nyeste hjemmesideløsninger er alle responsive, hvilket betyder, at de kan ses korrekt på alle enheder. Din bruger vil derfor få en ensartet og optimal oplevelse af din hjemmeside, hvadenten de ser den fra en PC, tablet eller mobiltelefon.

På din e-hjemmeside vælger du selv om en side eller underside skal være aktiv eller passiv, når du opretter den.

Kun aktive sider vises på din hjemmeside, og du kan derfor stille og roligt arbejde på dine passive sider, uden at nogen kan se det halvfærdige resultat. Så snart siden er klar, ændrer du den blot til aktiv.

Du kan også bruge passive sider, hvis du ønsker at vise en side på din hjemmeside uden at den fremgår af menuen, men så skal du huske at selv at linke til den fra et sted på din hjemmeside.

Det er rigtig nemt at oprette og redigere en e-hjemmeside, men skulle du alligevel få brug for hjælp, og finder du ikke hjælpen i de mange Spørgsmål & Svar, skal du endelig kontakte os under supporten.

Vi svarer så hurtigt vi kan, og altid inden for 24 timer på hverdage.

Du har ingen opsigelsesfrist på e-hjemmeside, og behøver derfor ikke varsle os på forhånd, hvis du ikke ønsker at forlænge dit hjemmeside abonnement ved udløb. Du vil heller ikke modtage nogen rykker med ærgerlige gebyrer, hvis du ikke betaler til tiden, men vi sender dig et par venlige påmindelser pr. mail, så du ikke selv behøver holde øje med din hjemmesides udløbsdato.

Det er nemt at indsætte og redigere en kontaktformular på din e-hjemmeside. Ved at udfylde og sende kontaktformularen, kan dine besøgende kontakte dig direkte fra din hjemmeside. Du modtager en mail med beskeden, hver gang en af dine besøgende på hjemmesiden benytter kontaktformularen.

Kontaktformularen indeholder som udgangspunkt felterne navn, email og et stort felt til beskeden. Du kan nemt oprette flere felter, så kontaktformularen bliver præcis som du vil have den. Feltets navn skriver du selv, og du kan vælge mellem tekstfelt på 1 linje og tekstfelt på flere linjer.

Det er rigtig nemt at indsætte et godt kort på din hjemmeside - nærmere instruktion til dette kan du finde i vores Spørgsmål & Svar.

Dine besøgende på din hjemmeside kan også selv ændre zoomniveauet på kortet, ændre til satellitvisning, eller benytte Street View.

Et vejkort på din hjemmeside er et godt redskab til at hjælpe dine kunder, gæster eller leverandører med nemt at finde vej hen til dig.

Du lægger indhold på siderne på din hjemmeside ved at indsætte indholdsbokse. Indholdsboksene fungerer efter "byggeklodsprincippet", således at en indholdsboks fylder en "etage". Du kan lægge lige så mange indholdsbokse på hver side, som du har lyst til. En indholdsboks består af 1, 2, 3, 4 eller 5 spalter, og du vælger indhold til hver enkelt spalte. Du kan altid skifte indholdet i en spalte efterfølgende, eller ændre antallet af spalter.

Du kan oprette alle de sider og undersider du har lyst til, når du laver din hjemmeside på e-hjemmeside. Undersiderne kan du oprette i 5 niveauer, hvilket giver dig rig mulighed for at strukturere indholdet på din hjemmeside, så dine besøgende nemt kan finde det, de søger.

Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk