Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Kan jeg lave varianter af den samme vare?

Du kan nemt lave varianter af en vare:

1. Gå ind for at redigere varen
2. Vælg fanen "Varianter"
3. Under "Valgmuligheder" skal du vælge, om der skal være 1 (f.eks. kun farve) eller 2 (f.eks. farve og størrelse) valgmuligheder

1 valgmulighed

4. Skriv variantnavn og vælg lagerbeholdning
5. Klik på "Opret"
6. Gentag pkt. 4 og 5 indtil du har oprettet det antal varianter, du ønsker

Du kan senere ændre:

Variantnavn og lagerbeholdning: Klik på blyant-ikonet nederst
Flytte en variant op: Klik på pilop-ikonet nederst
Slette en variant: Klik på slette-ikonet nederst

2 valgmuligheder

4. Skriv variantnavn på variant 1 (lagerbeholdning styres af variant 2)
5. Klik på "Opret"
6. Gentag pkt. 4 og 5 indtil du har oprettet det antal varianter, du ønsker
7. Skriv variantnavn på variant 2 og vælg variant 1 & lagerbeholdning
8. Klik på "Opret"
9. Gentag pkt. 7 og 8 indtil du har oprettet det antal varianter, du ønsker

Du kan senere ændre:

Variantnavn og lagerbeholdning (kun for variant 2): Klik på blyant-ikonet nederst
Flytte en variant op: Klik på pilop-ikonet nederst
Slette en variant: Klik på slette-ikonet nederst

Hvis du har angivet en lagerbeholdning, nedskriver vi automatisk denne, når en kunde har gennemført et køb. Når du opretter varianter, styres lageret efterfølgende af disse varianter og ikke længere af "Lager" i menuen.

Shop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk