Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Kan jeg sælge digitale varer?

Du har også mulighed for at sælge digitale varer i vores webshop løsning, hvor kunden straks efter gennemført betaling kan downloade den købte vare.

Du opretter en digital vare på følgende måde:

1. Klik på "Opret vare" under "WEBSHOP" i menuen
2. Indtast varenavn
3. Klik på "Opret vare"
4. Udfyld varens oplysninger og vælg “Ja” nederst under "Elektronisk produkt til download”
5. Klik på “Gem”
6. I feltet “Download URL” indtaster du URL adressen til den fil, som kunden skal kunne downloade (se dette Spørgsmål & Svar for yderligere hjælp til dette)
7. Under “Antal redownload” skal du vælge det antal gange, som kunden skal kunne downloade filen
8. Klik på “Gem”
9. Udfyld øvrige oplysninger under de øvrige faner, f.eks. beskrivelse og billeder

Varen er nu oprettet, og som udgangspunkt er den ikke direkte indsat på hjemmesiden. Hvis du har valgt at tilknytte varen en varegruppe, og samtidig på en side har indsat indholdsboksen "Varegrupper", er den dog helt automatisk indsat.

Forsendelse

Når du sælger en digital vare, er det ikke så relevant at tale om forsendelse, men da webshoppen altid kræver mindst 1 forsendelsesmulighed, bliver du derfor nødsaget til at oprette en. Du kan f.eks. blot oprette en forsendelsesmulighed, som du kalder “Download”.

Betaling

Da kunden kan downloade filen straks efter gennemført betaling, kan du derfor ikke bruge alle betalingsmåder til salg af digitale varer. Du kan kun bruge PayPal, Stripe eller dankort som betalingsmåder.

Upload din fil til Dropbox

Download af digitale varer kræver ofte store filer, som vores system ikke er sat op til at håndtere. Derfor anbefaler vi, at du bruger Dropbox til at håndtere dine filer. Vi har rigtig gode erfaringer med Dropbox, og du får 2 GB gratis. I dette Spørgsmål & Svar kan du læse mere om Dropbox, og hvordan du uploader filer og finder filens URL.

VideoguideShop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk