Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo?

Du har mulighed for nemt at overføre data fra et gennemført køb i din webshop direkte til Shipmondo.

Når du er blevet oprettet hos Shipmondo, skal du efterfølgende finde dine API oplysninger og indtaste dem i vores system. Dette gør du på følgende måde:

1. Log ind hos Shipmondo
2. Klik på "Indstillinger" og vælg "API"
3. Kopier koden for "API bruger"
4. Gå tilbage til vores system
5. Klik på "Shipmondo" under "WEBSHOP" i menuen
6. Indsæt den kopierede kode under "API bruger"
7. Gå tilbage til Shipmondo og kopier koden for "API nøgle"
8. Gå tilbage til vores system og indsæt koden under "API nøgle"
9. Udfyld afsenderoplysninger
10. Klik på "Gem"

Når en ordre er gennemført, og du ønsker data overført til Shipmondo, skal du gøre følgende:

1. Klik på "Salg" under "WEBSHOP" i menuen
2. Find ordre og klik på "info-ikonet" ude til højre for ordren
3. Klik på redigeringstandhjulet og vælg "Overfør til Shipmondo"
4. Tjek og evt. ret oplysninger
5. Klik på "Overfør"
6. Log ind hos Shipmondo
7. Klik på "Forsendelser"
8. Du finder de overførte data under "Kladder"

Hvis du vælger at bruge Shipmondo, får du endvidere den fordel, at du kan gøre brug af deres funktion til valg af udleveringssted. Kunden kan derfor selv vælge, hvor de konkret ønsker at hente varen. Om kunden skal have denne mulighed eller ej, vælger du, når du enten opretter en ny forsendelse, eller redigerer en eksisterende.

Shop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk