Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan kan medlemmer betale for kontingent og aktiviteter?

Vi har integreret medlemssystemet med webshoppen, hvilket giver nogle rigtig gode og fleksible muligheder for at opkræve kontingent og betaling for diverse aktiviteter. Normalt koster webshoppen et tillæg, men bruger du kun webshoppen til medlemsbetalinger er det gratis. Integrationen med webshoppen sikrer jeres medlemmer en sikker og god købsproces, og I har mulighed for at tilbyde flere forskellige betalingsmuligheder.

Når du opretter en ny vare i webshoppen, er det under varenavn og fakta vigtigt at vælge, at der er tale om et medlemskøb. Dette sikrer, at det er gratis at bruge webshoppen, og samtidig sikrer det også, at brugeren skal være logget ind som medlem, før varen kan købes.

Prisen kan du sætte på 2 måder:

1) Du kan vælge, at prisen blot skal være den pris, som du angiver under varen i webshoppen. Når du vælger indstilling for medlemskøb, skal du her vælge "Ja (pris på vare)".

2) I stedet for at angive prisen under varen, kan du i stedet vælge at bruge den pris, som står under hvert enkelt medlem. Her angiver du så blot 0,00 kr. som pris under varen, og når medlemmet er logget ind, vil prisen ændres til netop medlemmets konkrete pris. Når du vælger indstilling for medlemskøb, skal du her vælge "Ja (medlemspris)".

Opret medlemsbetaling

Du opretter en medlemsbetaling på følgende på:

1. Klik på "Opret vare" under "WEBSHOP" i menuen
2. Indtast varenavn, f.eks. "Kontingentbetaling sæson xxx" eller "Sommerfest" og klik på "Opret vare"
3. Indtast pris - enten konkret pris eller 0,00 (se ovenfor)
4. Under "Medlemskøb" skal du enten vælge "Ja (pris på vare)" eller "Ja (medlemspris)"
5. Klik på "Gem"

Varen er nu oprettet og sat op som et medlemskøb. Du kan nu efterfølgende klikke på menupunkterne i den sorte menubjælke for f.eks. at skrive en beskrivelse og uploade billede(r).

Indsæt varen på hjemmesiden

Du skal nu efterfølgende sørge for at få varen indsat på hjemmesiden, og dermed synlig for medlemmerne. Dette kan gøres på 2 måder, hvilket er beskrevet i dette Spørgsmål & Svar.

Indstillinger for webshoppen

Da selve medlemsbetalingen sker gennem webshoppen, skal du derfor også gå ind på "WEBSHOP" i menuen og lave diverse oprettelser / ændringer.

Betalingsmuligheder: Under menupunktet "Betaling" kan du oprette de betalingsmuligheder, som jeres medlemmer skal kunne benytte sig af. Du kan oprette alt fra de mest simple, f.eks. bankoverførsel og Mobile Pay, til den store dankort løsning med aftale gennem Nets. Hvis du ønsker kortbetaling, kan stripe.com være en oplagt mulighed. Gebyret til stripe.com kan f.eks. betales af medlemmet. Yderligere hjælp til oprettelse og administration af betalingsmuligheder, finder du i dette Spørgsmål & Svar

Forsendelse: Dette punkt vil oftest være overflødig i forbindelse med medlemsbetaling, men da det er et krav i webshoppen, at der er angivet mindst 1 forsendelsesmulighed, skal der derfor lige oprettes en forsendelsesmulighed. En mulighed kunne være blot at oprette forsendelsesmuligheden "E-mail". Yderligere hjælp til oprettelse og administration af forsendelsesmuligheder, finder du i dette Spørgsmål & Svar

Der er ikke andet, som skal ændres, men du kan under de øvrige menupunkter foretage diverse indstillinger, f.eks. farvevalg.

Liste over medlemsbetalinger

Når et medlem har foretaget et medlemskøb, får du automatisk besked pr. mail, og kan efterfølgende se detaljer omkring købet på 2 måder:

1) Klik på "Salg" under "Webshop" i menuen, hvor du kan se alle gennemførte køb

2) Du kan også gå ind på "Medlemssystem" (under "Mere") og fanen "Medlemsbetalinger", hvor du kan søge medlemsbetalinger enten ud fra alle varer, en konkret vare, eller ud fra en gruppe. Hvis det blot er et enkelt medlem, som du ønsker at se køb for, kan du også se dem under redigering af det enkelte medlem.

Hvis betalingen ikke sker ved selve købet, f.eks. ved bankoverførsel eller Mobile Pay, vil købet stå åbent under "Medlemssystem" og "Medlemsbetalinger". Når beløbet modtages, kan du afslutte købet.

Hjælp

Det kan altid være en udfordring lige at komme i gang, også selvom der er meget hjælp at hente i vores store Spørgsmål & Svar, så støder du på udfordringer undervejs, kan du kontakte os for hjælp under "Hjælp" og "Support".

Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk