Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Kan jeg modtage betalinger med PayPal?

Ja, og det er en nem måde at komme igang på, og samtidig en billig webshop løsning. Det kræver blot, at du opretter en erhvervskonto hos PayPal. Det er gratis at oprette en konto, ingen løbende omkostninger og du betaler kun et gebyr for hvert køb.

Når du opretter PayPal som en betalingsmåde i vores system, skal du blot skrive den e-mailadresse, som du har brugt ved oprettelsen af din konto hos PayPal. Du har endvidere mulighed for at tilføje et gebyr, som din kunde skal betale dig som ekstra, hvis de vælger betaling med PayPal. Det kan f.eks. bruges af foreninger, som vil gøre det nemt at lave opkrævninger for lejre, ture osv. men finder det rimeligt, at forældrene betaler foreningens omkostninger til PayPal.

Når en kunde har gennemført betalingen hos PayPal, skal de lige klikke sig videre til din hjemmeside. Vi oplever desværre flere gange, at kunden ikke får gjort dette, hvilket bevirker, at vi aldrig får besked om den gennemførte betaling, og kan derfor ikke færdiggøre ordren i vores system. I disse tilfælde får du en mail om betalingen fra PayPal, og selve ordren kan du efterfølgende selv gennemføre i vores system.

Du har dog mulighed for at sætte det op, så kunden returneres direkte til din hjemmeside. Dette gør du på følgende måde:

1. Log ind hos PayPal
2. Klik på "Min profil" øverst til højre
3. Klik på "Kontoindstillinger"
4. Klik på "Mine salgsværktøjer" ude til venstre
5. Klik på "Opdater" til højre for "Betaling på websted"
6. Marker "Til" under "Automatisk retur:"
7. Indtast "http://www.ditdomæne.dk/ecommerce/data/confirm.php" under "Retur-URL:" (www.ditdomæne.dk skal erstattes af dit eget domænenavn)
8. Scroll ned i bunden og klik på "Gem"

Shop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk