Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan opretter jeg et nyt blogindlæg?

Det er nemt og enkelt at oprette et nyt blogindlæg:

1. Klik på "Blog" i menuen og derefter "Opret blogindlæg", eller på "Opret blogindlæg" i indholdsboksen, hvor bloggen er indsat
2. Skriv blogindlæggets overskrift
3. Klik på "Opret blogindlæg"

Dit blogindlæg er nu oprettet, og du kan begynde på selve blogindlægget og tilføje det til en eller flere kategorier. Blogindlægget er automatisk sat passiv, så du roligt kan få skrevet dit blogindlæg færdig. Så husk senere at få blogindlægget sat aktivt.

Forside

Et blogindlæg består af en intro, som vises på bloggens forside, og så selve blogindlægget.

Mange systemer tager automatisk det første tekst fra ens blogindlæg og viser det på forsiden, men det kan i flere tilfælde være hensigtsmæssigt at kunne lave en individuel tekst, som bedre kan fangeren brugeren. Vi har derfor valgt, at du har fuld frihed til selv at kunne skrive teksten til forsiden.

Teksten indsætter / ændrer du således:

1. Klik på "Forside"
2. Skriv teksten til højre under "Overskrift og fakta"
3. Klik på "Gem"

Du kan indsætte et billede på forsiden:

1. Klik på "Forside"
2. Klik på "Tilføj billede"
3. Klik på "Upload billeder"
4. Klik på "+ Vælg filer"
5. Vælg billede på din computer
6. Klik på "Start upload (alle billeder)"
7. Klik på "Vælg" øverst til højre i billedet

Du kan senere ændre billedet ved at klikke på "Ret billede", eller helt fjerne det ved at klikke på "Fjern billede".

Du kan her også vælge, om dit blogindlæg skal være aktiv eller passiv.

Indhold

Du bygger dit blogindlæg op med indholdsbokse på samme måde, som du bygger dine sider op. Du kan vælge mellem 1 og 2 spalter, og hver spalte kan enten indeholde tekst eller billede.

Du kan indsætte nye indholdsbokse ved enten nederst at klikke på den grønne "+ Nyt indhold" eller ved at klikke på det grønne "+-ikon" øverst til højre for hver indholdsboks.

Når du har indsat indholdsboksen, kan du i hver spalte vælge indhold ved at klikke på redigerings-tandhjulet øverst til højre i spalten. Her vil du kunne vælge mellem tekst og billede.

Tekst og billede indsætter / retter du ved at klikke på det blå redigeringstandhjul øverst til højre i den enkelte spalte.

De indsatte indholdsbokse kan efterfølgende rykkes op eller slettes. Dette gør du ved at klikke på det blå redigerings-tandhjul øverst til ventre i spalten.

Kategorier

Du kan tilføje et blogindlæg til en eller flere kategorier:

1. Vælg kategori under "Kategorier"
2. Klik på "Tilføj til kategori"
3. Gentag pkt. 1 - 2, hvis du ønsker blogindlægget tilføjet flere kategorier

Hvis du senere ønsker blogindlægget fjernet fra en kategori, kan du klikke på slette-ikonet til venstre for kategorien under "Fjern fra kategori".

Billeder

Alle billeder vedrørende det enkelte blogindlæg, styrer du her under Billeder. Du kan derfor vælge på forhånd at uploade relevante billeder, og så nemt indsætte dem, når du skriver dit indlæg, eller du kan vælge løbende at uploade billeder.

Du uploader billede(r) på følgende måde:

1. Klik på "Upload billeder"
2. Klik på "+ Vælg filer"
3. Vælg billede(r) på din computer
4. Klik på "Start upload (alle billeder)"

Du kan slette et billede ved at klikke på det blå redigeringstandhjul øverst til højre i billedet, og derefter klikke på "Slet billede".

Kommentarer

Dine brugere har mulighed for at kommentere dine blogindlæg. Du kan efterfølgende enten besvare kommentaren ved at klikke på "Skriv en kommentar", eller slette kommentaren ved at klikke på "Slet kommentar".

Slet blogindlæg

Hvis du ikke længere ønsker dit blogindlæg, kan du slette det ved at klikke på "Slet blogindlæg". Du skal bekræfte ved at klikke på "OK".

Forside   |   Priser   |   Referencer   |   Support   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk