Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan indtaster jeg meta-tags, og nytter det overhovedet?

Metatags er et ekstra værktøj, du kan bruge i dit arbejde med at optimere din hjemmeside til søgemaskinerne. Vær dog opmærksom på, at metatags ikke længere har den store betydning for dine resultater. Meta tags består af meta title, meta description og meta keywords.

Du har mulighed for selv at indtaste eller ændre dine metatags på din e-hjemmeside:

1. Gå ind på den side, som du ønsker at indtaste metatags
2. Klik på "Ret sidedata" under "SIDER" i menuen
3. Indtast / ret oplysninger
4. Klik på "Gem"

Din meta title er formentlig det eneste metatag, som har betydning for dine placeringer i søgemaskinerne. Din meta title er som udgangspunkt automatisk udfyldt med din sidetitel, men du kan efterfølgende ændre hver enkelt sides meta title, eksempelvis med henblik på at fremhæve den pågældende sides vigtigste søgeord. For at få noget ud af søgeordene i din meta title, skal du sørge for at de samme søgeord ligeledes fremgår af selve siden og af sidens meta description. For dine besøgende på din hjemmeside vises din metatitle i den øverste blå bjælke på skærmen.

Meta description er en kort (maks. 160 anslag) beskrivelse af hver enkelt af siderne på din hjemmeside. Beskrivelsen er som sådan skjult på din hjemmeside, men vil ofte fremgå af søgeresultaterne i Google. Din meta description har ingen betydning for dine placeringer i søgemaskinerne, men meta description har betydning for, hvordan linket til din hjemmeside præsenteres i søgeresultaterne. Du kan med andre ord påvirke folk til at klikke på dit link i søgeresultaterne ved at skrive en indbydende meta description.

Meta keywords er et levn fra internettets barndom, og har ingen betydning længere. Der er derfor ingen grund til at bruge tid på at udfylde meta keywords.

Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk