Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling?

Det kræver en indløsningsaftale med Nets for at kunne modtage betalinger med dankort. Du skal ansøge direkte hos Nets, læs mere direkte hos Nets eller direkte til bestilling.

Du skal være opmærksom på følgende:

* I bestillingen bliver du bedt om at vælge den måde, som dine kunder skal indtaste deres kortdata på. Her skal du vælge separat betalingsvindue (PSP).

* Vi bruger betalingsgateway fra DanDomain ApS, hvorfor du under valg af betalingsmodul skal vælge "DanDomain ApS". DanDomain ApS hoster 1/3 af alle danske webshops, så du er garanteret høj kvalitet.

* Du skal ikke tilkøbe "Netaxept Start", som er deres løsning på en betalingsgateway. Når du har fået forretningsnummer fra Nets, skal du i stedet hos os tilkøbe betalingsgateway.

* Din hjemmeside med eget domæne skal være ejet af dit firma og ikke dig som privatperson. Da du ejer domænet direkte gennem DK-hostmaster, skal du kontakte dem direkte, hvis er i tvivl om dette, eller skal have det rettet.

* Inden du ansøger hos Nets skal din hjemmeside være online. Nets skal på hjemmesiden kunne finde virksomhedsoplysninger, varesortiment og handelsbetingelser. Husk derfor at have dette på plads, inden du ansøger hos Nets. 

Shop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk