Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan bliver min hjemmeside fundet i søgemaskinerne?

Din prøvehjemmeside bliver ikke indekseret i søgemaskinerne. Når du har betalt for din hjemmeside og fået domæne på, vil din hjemmeside blive indekseret når søgemaskinerne er stødt på et link til din hjemmeside. Du får et midlertidigt link på e-hjemmeside.dk, men du er naturligvis velkommen til også selv at få nogen til at linke til din hjemmeside. Forvent at der kan gå op til 14 dage, fra din hjemmeside er oppe at køre til den kan ses i søgemaskinerne.

Det er vigtigt at kende forskellen på browserfeltet og søgefeltet. I browserfeltet kan din hjemmeside ses med det samme, den er oppe at køre, mens du først kan finde din hjemmeside i søgefeltet, når hjemmesiden er blevet indekseret.

Hvis du gerne vil have din hjemmeside fundet på andet og mere end dit domænenavn, er det nødvendigt at arbejde lidt med søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering er et enormt område, og kan være et fuldtidsarbejde i sig selv, hvis du vil udøve det til perfektion. Herunder kan du læse lidt om nogle af de væsentligste faktorer, du skal være opmærksom på, når du arbejder med søgemaskineoptimering.

1. Allervigtigst er det, at du henvender din hjemmeside til brugeren, og ikke til søgemaskinerne. Søgemaskinerne lægger mere og mere vægt på brugerens adfærd på din hjemmeside, som for eksempel hvor mange sider de ser, og hvor længe de opholder sig på din hjemmeside.

2. Tekst. Skriv masser af unik tekst på din hjemmeside. Jo mere tekst du skriver, jo bedre. Teksten skal selvfølgelig være relevant, og handle om det, du gerne vil findes på af dine besøgende. Undgå at kopiere tekst fra andre hjemmesider - for det første har du ikke ret til det, og for det andet giver det dublicate content, som søgemaskinerne ikke kan lide.

3. Søgeord. Sørg for at de søgeord, du gerne vil findes på, fremgår af dine tekster. Lav en side til hver type søgeord, så du ikke optimerer den samme side til flere forskellige søgeord, eller optimerer mange sider til det samme søgeord.

4. Indgående links. Få dig nogle gode indgående links, dvs. få nogle andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside. Det kan være rigtig svært at få links fra nogle gode sider, men et godt tip er at lave en så god og informativ hjemmeside, at andre får lyst til at linke til dig.

5. Interne links. Interne links er links mellem siderne på din egen hjemmeside. Hvis du er omhyggelig med ankerteksterne (den linkbare tekst) kan du ad den vej fortælle søgemaskinerne, hvad siden, der linkes til, handler om. På den måde kan søgemaskinerne bedre placere dig korrekt i søgeresultaterne.

6. Opdateringer. Husk at opdatere din hjemmeside ofte. Jo oftere, du lægger nyt indhold på din hjemmeside, des hurtigere indekseres det nye indhold, som så kan blive fundet i søgemaskinerne. Formentlig placeres aktive hjemmesider også højere i søgeresultatet end sider, der aldrig får nyt indhold.

Lav din egen hjemmeside i dag og kom hurtigt igang med at optimere den til søgemaskinerne.

Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk