Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger?

Hvis du ønsker at kunne modtage betalinger med dankort på din webshop, kommer der nogle ekstra omkostninger. Det kræver en indløsningsaftale med Nets for at kunne tage imod kortbetalinger, som årligt koster 1.000 kr., og derudover skal du have en betalingsgateway, som koster 186,25 kr. (149 kr. ekskl. moms) pr. måned. Nets opkræver endvidere et mindre gebyr for hver dankorttransaktion.

Disse ekstra omkostninger overrasker mange, især set i forhold til, at selve hjemmesiden med webshop i vores system kun koster 99 kr. inkl. moms pr. måned. Om det kan svare sig eller ej, skal du prøve at regne på, men husk at tage højde for, at rigtig mange forbrugere "kræver" dankortbetaling. Er det der ikke, vælger de ofte en anden webshop med dankort, og dermed mister du omsætning.

Alternativt kan du gå i luften med din webshop, hvor du tilbyder betaling via PayPal.

Se også vores hjemmeside priser for et overblik.

Shop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk