Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt?

Du har mulighed for at oprette vægtintervaller:

1. Klik på "Forsendelse" under "WEBSHOP" i menuen
2. Udfyld "Fra (gram)", "Til (gram)" og "Pris" under "Vægtinterval"
3. Klik på "Opret vægtinterval"

Kundens forsendelsesgebyr beregnes nu ud fra varernes samlede vægt + de gebyrer, som du har angivet under dine forsendelsesmåder. Det er derfor meget vigtigt, at du går ind under fanen "Forsendelse" og retter forsendelsesgebyret på de forsendelsesmåder, som du allerede har oprettet. I de fleste tilfælde skal du derfor rette disse gebyrer til 0 kr., så fragten kun beregnes ud fra vægten, men det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at kunne sætte et ekstra forsendelsesgebyr på, f.eks. hvis du både har Post Danmark med omdeling og Post Danmark uden omdeling.

HUSK også at gå ind under hver vare og angive varens vægt.

Hvis du ønsker at redigere eller slette et vægtinterval, skal du blot klikke på henholdsvis "blyant-ikonet" eller "slette-krydset" til venstre for det pågældende vægtinterval.

Du kan endvidere under den enkelte forsendelsesmåde helt fjerne vægtgebyret ved at sætte flueben i "Fjern vægtgebyr". Kan f.eks. være relevant, hvis du opretter forsendelsen "Afhentning".

Shop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk