Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare?

Ekstra oplysninger om kunden

Når en kunde gennemfører et køb, skal kunden udfylde alle standardoplysninger som navn, adresse osv. Ønsker du, at kunden skal kunne indtaste flere oplysninger, kan du oprette ekstra felter til disse oplysninger:

1. Klik på "Ekstra felter" under "WEBSHOP" i menuen
2. Udfyld "Feltnavn" og vælg, om oplysningerne skal være på 1 eller flere linjer
3. Klik "Opret ekstra felt"

Alle ekstra felter fremgår af webshopkurven under "Kundeoplysninger".

Hvis du ønsker at redigere eller slette et ekstra felt, skal du blot klikke på enten "slette-ikonet" eller "rette-ikonet" til venstre for det pågældende ekstra felt nederst på siden.

Rækkefølgen af de ekstra felter styrer ved at klikke på "pil-op-ikonet" til venstre for de ekstra felter nederst på siden.

Ekstra oplysninger om en konkret vare

Hvis du ønsker, at kunden skal kunne skrive en bemærkning til en konkret vare, kan du indstille det under redigering af varen under "Varenavn og fakta". Her vælger du ja ved "Kunde kan skrive en kommentar til varen" og under "Overskrift til kommentar" beskriver du, hvilke oplysninger kunden skal indtaste.

Shop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk