Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen?

Det er vigtigt, at du bruger den nødvendige tid på dine billeder til webshoppen, da det har en stor betydning for, hvordan dine varer præsenteres. Da billeder er meget forskellige i størrelser, kan det nogle gange være en udfordring at have ensartet billeder til alle varer, og dermed en ensartet visning af alle varer. Det er derfor utroligt vigtigt, at du forinden upload sørger for at få billederne tilpasset i størrelse. Det er en fordel, hvis de alle har samme størrelse, men det er ikke tvingende nødvendigt. Det vigtigste er, at de har samme højde / bredde forhold (f.eks. 4:3 eller 16:9). Du kan også gøre det efterfølgende i vores system, se Hvordan får jeg en ensartet visning af mine billeder?

Vi får ofte spørgsmålet, hvorfor vi ikke blot kan vise alle billeder ens, da det vil lette arbejdet med billeder? Dette kunne vi rent teknisk godt gøre, men hvis f.eks. et billede taget på højkant skal have samme højde som et billede taget vandret, vil det blive presset meget sammen, og dermed vil billedet blive væsentligt forvrænget. Derudover er det vigtigt at tænke på, at hjemmesiden er responsive, og dermed kan tilpasse sig alle skærmstørrelser. Hvis vi satte nogle mere faste rammer for billederne, ville systemet miste sin fleksibilitet, og visningen ville ikke være perfekt på alle enheder.

Hvis du ikke har fået et billede redigeret før upload, kan du også gøre det efterfølgende via vores system:

1. Gå ind på fanen "Billeder" under den enkelte vare
2. Klik på redigeringstandhjulet oppe i højre hjørne ved det billede, du vil redigere
3. Vælg "Rediger billede" og vent et øjeblik. Dit billede hentes nu automatisk over i billedredigeringsprogrammet
4. Du kan nu redigere dit billede
5. Klik på "Save" (gem) når du er færdig
6. Vent et øjeblik, mens det redigerede billede gemmes på hjemmesiden

Eller direkte i vores system, se Hvordan får jeg en ensartet visning af mine billeder?

Det redigerede billede ligger nu som et ekstra billede under varen. Du skal derfor lige sørge for at slette det oprindelige billede under varen.

Hvis du ikke allerede har lavet din egen hjemmeside i vores system, hvor du har gratis webshop i 30 dage, kan du hurtigt komme i gang med at bruge nogle af vores mange hjemmeside skabeloner.

Shop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk