Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?

Hvis du vil vise, hvilke kort du modtager i din webshop, skal du have dem som et billede, og vise det ved at indsætte dem på hjemmesiden i en spalte som et billede.

Du kan finde alle mulige slags kortkombinationer på nettet, men du er også velkommen til at bruge nogle af de kortlogoer, som vi har liggende:

Dankort: http://www.e-hjemmeside.dk/billeder/dankort.gif
Dankort / Visa: http://www.e-hjemmeside.dk/billeder/betalingskort_dankort_visa.png
Dankort / Visa / PayPal: http://www.e-hjemmeside.dk/billeder/betalingskort_dankort_visa_paypal.png
Dankort / PayPal: http://www.e-hjemmeside.dk/billeder/betalingskort_dankort_paypal.png
Visa / PayPal: http://www.e-hjemmeside.dk/billeder/betalingskort_visa_paypal.png
Dankort / Visa / VisaElectron / Mastercard: http://www.e-hjemmeside.dk/billeder/betalingskort_dk_mc_visa.png
Alle betalingskort: http://www.e-hjemmeside.dk/billeder/betalingskort_alle.png
Alle betalingkort / PayPal: http://www.e-hjemmeside.dk/billeder/betalingskort_alle_paypal.png
PayPal: http://www.e-hjemmeside.dk/billeder/paypal.jpg

Du skal kopiere billedets URL, indsætte det i browseren og derefter downloade billedet til din computer. Herefter kan du uploade billedet i vores system under "Billeder" og bruge de ude på din hjemmeside.

Shop

Hvordan viser jeg bedst mine varer på hjemmesiden? Hvordan opretter og administrerer jeg varegrupper? Hvordan opretter jeg en ny vare? Hvordan redigerer eller sletter jeg en vare? Hvordan kan jeg teste webshoppen? Hvor mange varer kan jeg oprette? Hvordan viser jeg yderligere information og billeder for en vare? Hvordan gør jeg med billeder i webshoppen? Hvordan sætter jeg en vare på tilbud? Kan jeg lave varianter af den samme vare? Kan jeg sælge digitale varer? Hvordan ændrer jeg design for min webshop? Kan jeg indsætte en søgefunktion? Hvordan opretter og administrerer jeg forsendelsesmåder? Hvordan giver jeg mine kunder fragtfri forsendelse over et bestemt beløb? Kan jeg indstille forsendelsesgebyret efter varernes vægt? Hvordan opretter og administrerer jeg betalingsmåder? Kan jeg få alle betalingsmuligheder i en samlet løsning? Hvorfor er det vigtigt at få udfyldt mine betingelser? Hvordan får jeg besked om nye ordrer? Kan jeg selv gennemføre en ordre? Hvordan opretter jeg rabatkoder? Hvordan kan jeg få ekstra oplysninger om kunden eller en konkret vare? Kan jeg have lagerstyring af en vare? Hvordan er det lige med priser for webshoppen? Kan jeg modtage betalinger med MobilePay online? Kan jeg modtage betalinger med PayPal? Kan jeg modtage betalinger med stripe.com? Kan jeg integrere min webshop med Shipmondo? Kan jeg modtage betalinger med dankort? Hvad koster det at kunne modtage dankortbetalinger? Hvordan får jeg en aftale med Nets om dankortbetaling? Krav til min hjemmeside for at kunne modtage betaling med dankort? Hvordan hæver jeg betalinger med dankort? Hvorfor skal jeg tilkøbe en betalingsgateway? Hvordan viser jeg forskellige ikoner for betalingskort?
Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk