Gratis hjemmeside i 30 dage

1000 kunder kan ikke tage fejl!


SPØRGSMÅL & SVAR

Hvad er 301 redirect?

Hvad er 301 redirect?

Hvis du f.eks. flytter din hjemmeside eller webshop fra en udbyder til en anden, eller blot sletter en side, og du vil sikre dig, at dine besøgende ikke kommer ind på en lukket side, kan du bruge 301 redirect. I praksis betyder det blot, at du reelt omdirigerer dine besøgende eller søgemaskiner fra en URL adresse til en anden URL adresse.

Hvis du f.eks. før havde URL adressen http://www.ditdomæne.dk/side.asp?id=1234 for din kontaktside, og den nu er blevet ændret til http://www.ditdomæne.dk/kontakt/, kan du bruge 301-redirect til automatisk at omdirigere dine besøgende. Det betyder i praksis, at hvis en besøgende kommer ind på den gamle side http://www.ditdomæne.dk/side.asp?id=1234, f.eks. gennem et link eller søgemaskine, sørger vores system for helt automatisk at sende den besøgende over på den nye URL adresse http://www.ditdomæne.dk/kontakt/. Når søgemaskinerne opdager en 301-redirect, vil de automatisk fremover indeksere denne nye side, og ellers nedlægge den gamle i deres indeks. Værdien fra den gamle side overføres automatisk til den nye side. Så hvis du har arbejdet med søgemaskineoptimering på din side, er det derfor utrolig vigtigt, at du ved hjælp af 301 redirect får fortalt søgemaskinerne, at du har ændret URL adresser på din hjemmeside.

Opret ny 301 redirect

1. Klik på "MERE" og derefter på "301 redirect"
2. Indtast gammel URL adresse, f.eks. http://www.ditdomæne.dk/side.asp?id=1234, under "Fra URL"
3. Indtast ny URL adresse, f.eks. http://www.ditdomæne.dk/kontakt/, under "Til URL", eller vælg en af dine oprettede sider (kræver, at du har fået tilknyttet et domæne)
4. Klik på "Opret"
5. Gentag pkt. 1 - 4 for alle gamle URL adresser

Slet en oprettet 301 redirect

1. Klik på "MERE" og derefter på "301 redirect"
2. Klik på det røde kryds ude til højre for det pågældende 301 redirect
3. Bekræft sletning ved klik på OK

Hjælp til korrekt opsætning af 301 redirect

Hvis du vil være sikker på, at det hele sættes korrekt op, kan du købe vores assistance til dette. Kontakt os blot pr. e-mail eller gennem supporten.

Forside   |   Om os   |   Kontaktinformation   |   Betingelser   |   Fortrolighedspolitik
e-hjemmeside.dk   |   v/ Jurition ApS   |   Fristruphøjvej 196, 8800 Viborg   |   info@e-hjemmeside.dk